Contact met Vaartland.nl

 

Is de Infiniti Q30 een goede auto voor jou?

De Q30 is een karakteristiek hatchback en SUV model van Infiniti. Dit populaire model is uitgevoerd met een benzine en diesel motor met maximaal 123pk. Je ziet de Q30 modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Q30 goed mee.

Verzorg je de Q30 goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Q30 is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Infiniti ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Infiniti Q30? Lees dan vooral door.

Infiniti Q30
 
 
 
 
 

Een Infiniti Q30 SUV

De Infiniti Q30 is onder andere beschikbaar als SUV. De SUV modellen van de Q30 hebben een luxe uitstraling en zijn een stoer voorkomen. Moderne Q30 modellen zijn niet alleen thuis op onverharde wegen maar zijn net zo goed thuis in de binnensteden als op de nederlandse snelweg. Het formaat van de Infiniti Q30 zorgt voor veel ruimte voor de passagiers en voor bagage die je eventueel wilt mee nemen.

Door het vermogen van 109pk tot 123pk en de automatische en handgeschakelde versnellingsbak komt deze Q30 prima vooruit. Verwacht geen sportauto door de hogere wegligging maar als comfort belangrijk is ben je met de Infiniti Q30 aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen en kan je hem goed gebruiken voor op wintersport of een weekend in de Ardennen.

Infiniti Q30 specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Infiniti Q30? Het is dan goed om de Q30 kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine en diesel motor met 109pk tot 123pk. De Infiniti beschikt over een automatische en handgeschakelde transmissie met 6 en 7 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Q30 kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? Let dan ok want de Q30 heeft een hoge instap. De Infiniti Q30 is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback en SUV. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren.

Bekijk huidige aanbod Infiniti Q30

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl