Contact met Vaartland.nl

 

Is de Hyundai Sonata de juiste auto voor jou?

De Sonata is een kenmerkende sedan van het merk Hyundai. Dit bekende Hyundai model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 165pk. Je ziet de Sonata modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Sonata goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Sonata goed en volgens de eisen van Hyundai? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Sonata is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Sonata ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over de Hyundai Sonata auto? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Hyundai Sonata
 
 
 
 
 

Een Hyundai Sonata sedan

De Hyundai Sonata is onder andere beschikbaar als sedan. Hoewel SUV en hatchback modellen tegenwoordig goed verkocht worden is de sedan nog steeds populair. Zo ook de Hyundai Sonata modellen. Het Sonata model is als sedan gemaakt met 128pk tot 165pk onder de voeten welke via een handgeschakelde versnellingsbak wordt aangedreven.

De Sonata kenmerkt zich als sedan doordat het motorgedeelte, zitgedeelte en laadruimte alle drie afgesloten zijn van elkaar. Bij de Hyundai Sonata kan de bestuurdersruimte dus niet bereikt worden via de kofferbak. Wil je met de Sonata op wintersport? Dan kan dit dus onhandig zijn.

Hyundai Sonata specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Hyundai Sonata? Het is dan goed om de Sonata kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine motor met 128pk tot 165pk. De Hyundai beschikt over een handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Sonata kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? Let dan ok want de Sonata heeft geen hoge instap. De Hyundai Sonata is zoals eerder genoemd beschikbaar als sedan. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren. Interesse in de Hyundai Sonata 2018, Hyundai Sonata 2019, Hyundai Sonata 2005, Hyundai Sonata 2010 of Hyundai Sonata 2006?

Bekijk huidige aanbod Hyundai Sonata

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl