Contact met Vaartland.nl

 

De Honda Prelude, is het een goede auto voor jou?

De Prelude is een bekend model van Honda. Hij is beschikbaar als coupe. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 200pk uit een benzine motor. Je ziet de Prelude modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen.

Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Prelude goed mee. De prijs voor een gebruikte Prelude is aantrekkelijk en ga je er goed mee om, dan is de restwaarde van deze Honda ook nog eens aantrekkelijk. Onderhoud je de Prelude goed? Dan kun je er ook voor dagelijkse ritjes goed op vertrouwen. Meer weten over een Honda Prelude model? Lees dan vooral verder.

Honda Prelude
 
 
 
 
 

Een Honda Prelude coupe

De Honda Prelude is onder andere beschikbaar als coupé. Dankzij de aflopende daklijn van de coupé Prelude heeft deze een sportieve en luxe uitstraling. Hierdoor is er relatief weinig ruimte voor passagiers op de achterbank.

Over het algemeen geldt dat coupés veiliger zijn dan varianten met meerdere deuren. Het stijve frame van de Honda Prelude coupé modellen maakt deze sterker bij een aanrijding en zorgt voor fijne rijeigenschappen. Zeker met 80pk tot 200pk onder de voeten.

Omdat de Prelude onderdelen deelt met andere Honda is deze relatief goed te onderhouden. Beter dan bijvoorbeeld een sportauto waar onderdelen soms specifiek gemaakt zijn voor 1 model auto.

Honda Prelude specificaties en kenmerken

Is een Honda Prelude geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de Prelude kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 80pk tot 200pk uit een benzine motor. De Prelude komt met een automatische of handgeschakelde versnellingsbak met 2, 3 en 5 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste Prelude kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? De Prelude heeft namelijk een lage instap. De Honda Prelude is zoals eerder genoemd beschikbaar als coupe. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren. Heb je nu ook interesse in bijvoorbeeld een Honda Prelude 1980, Honda Prelude 1992, Honda Prelude 1985, Honda Prelude 1986 of Honda Prelude 1997?

Bekijk huidige aanbod Honda Prelude

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl