Contact met Vaartland.nl

 

Is de Honda Insight een auto voor jou?

Een bekend model van Honda is de Insight welke beschikbaar is als hatchback en sedan. Je ziet de Insight modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Insight goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 98pk uit een benzine en hybride / benzine motor.

Onderhoud je de Insight volgens de voorschriften van Honda? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Insight is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Honda ook nog goed. Meer weten over deze Honda Insight? Lees dan vooral verder.

Honda Insight
 
 
 
 
 

Een Honda Insight hatchback

De Honda Insight is onder andere beschikbaar als hatchback. De Insight maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Honda Insight vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine en hybride / benzine Insight met 89pk tot 98pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Honda Insight maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Insight dan ook vaak tegen in de stad.

Honda Insight specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Honda Insight modellen. Dan helpt het als je de Honda Insight kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Insight kiezen uit een benzine en hybride / benzine motor met 89pk tot 98pk. Ook beschikt de Honda over een automatische transmissie met 6 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Honda Insight kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Insight aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Insight heeft bijvoorbeeld geen hoge instap. De Honda Insight is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback en sedan. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Heb je interesse in een Honda Insight 2010, Honda Insight 2019, Honda Insight 2009 of Honda Insight 2012?

Bekijk huidige aanbod Honda Insight

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl