Contact met Vaartland.nl

 

Is de Honda Hr-v een auto voor jou?

De Hr-v is een karakteristiek SUV model van Honda. Dit populaire model is uitgevoerd met een benzine en diesel motor met maximaal 1500pk. Je ziet de Hr-v modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Hr-v goed mee.

Verzorg je de Hr-v goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Hr-v is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Honda ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over dit Honda Hr-v model? Lees dan vooral door.

Honda Hr-v
 
 
 
 
 

Een Honda Hr-v SUV

De Honda Hr-v is onder andere beschikbaar als SUV. De SUV modellen van de Hr-v hebben een luxe uitstraling en zijn een stoer voorkomen. Moderne Hr-v modellen zijn niet alleen thuis op onverharde wegen maar zijn net zo goed thuis in de binnensteden als op de nederlandse snelweg. Het formaat van de Honda Hr-v zorgt voor veel ruimte voor de passagiers en voor bagage die je eventueel wilt mee nemen.

Door het vermogen van 16pk tot 1500pk en de automatische en handgeschakelde versnellingsbak komt deze Hr-v prima vooruit. Verwacht geen sportauto door de hogere wegligging maar als comfort belangrijk is ben je met de Honda Hr-v aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen en kan je hem goed gebruiken voor op wintersport of een weekend in de Ardennen.

Honda Hr-v specificaties en kenmerken

Is een Honda Hr-v geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de Hr-v kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 16pk tot 1500pk uit een benzine en diesel motor. De Hr-v komt met een automatische en handgeschakelde versnellingsbak met 5 en 6 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste Hr-v kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? De Hr-v heeft wel een hoge instap. De Honda Hr-v is zoals eerder genoemd beschikbaar als SUV. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren. Interesse in een Honda HR-V 2019, Honda HR-V 2018 of Honda HR-V 2017?

Bekijk huidige aanbod Honda HR-V

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl