Contact met Vaartland.nl

 

Is de Honda Cr-z een auto voor jou?

De Cr-z is een bekend model van Honda. Hij is beschikbaar als coupe. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 114pk uit een hybride / benzine motor. Je ziet de Cr-z modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen.

Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Cr-z goed mee. De prijs voor een gebruikte Cr-z is aantrekkelijk en ga je er goed mee om, dan is de restwaarde van deze Honda ook nog eens aantrekkelijk. Onderhoud je de Cr-z goed? Dan kun je er ook voor dagelijkse ritjes goed op vertrouwen. Meer weten over deze Honda Cr-z? Lees dan vooral verder.

Honda Cr-z
 
 
 
 
 

Een Honda Cr-z coupe

De Honda Cr-z is onder andere beschikbaar als coupé. Dankzij de aflopende daklijn van de coupé Cr-z heeft deze een sportieve en luxe uitstraling. Hierdoor is er relatief weinig ruimte voor passagiers op de achterbank.

Over het algemeen geldt dat coupés veiliger zijn dan varianten met meerdere deuren. Het stijve frame van de Honda Cr-z coupé modellen maakt deze sterker bij een aanrijding en zorgt voor fijne rijeigenschappen. Zeker met 76pk tot 114pk onder de voeten.

Omdat de Cr-z onderdelen deelt met andere Honda is deze relatief goed te onderhouden. Beter dan bijvoorbeeld een sportauto waar onderdelen soms specifiek gemaakt zijn voor 1 model auto.

Honda Cr-z specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Honda Cr-z modellen. Dan helpt het als je de Honda Cr-z kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Cr-z kiezen uit een hybride / benzine motor met 76pk tot 114pk. Ook beschikt de Honda over een handgeschakelde transmissie met 1 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Honda Cr-z kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Cr-z aan bij jouw dagelijkse gebruik? Of heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Cr-z heeft namelijk geen hoge instap. De Honda Cr-z is zoals eerder genoemd beschikbaar als coupe. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Interesse in een Honda CR-Z 2011, Honda CR-Z 2013 of Honda CR-Z 2018?

Bekijk huidige aanbod Honda CR-Z

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl