Contact met Vaartland.nl

 

Is de Honda Accord een auto voor jou?

De Accord is een bekend model van Honda. Hij is beschikbaar als sedan en stationwagen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 202pk uit een benzine motor. Je ziet de Accord modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen.

Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Accord goed mee. De prijs voor een gebruikte Accord is aantrekkelijk en ga je er goed mee om, dan is de restwaarde van deze Honda ook nog eens aantrekkelijk. Onderhoud je de Accord goed? Dan kun je er ook voor dagelijkse ritjes goed op vertrouwen. Wil je meer weten over de Honda Accord auto? Lees dan vooral verder.

Honda Accord
 
 
 
 
 

Een Honda Accord stationwagen

De Honda Accord is onder andere beschikbaar als station. De Honda Accord is perfect als gezinsauto. De lengte van de Honda Accord zorgt voor extra ruimte voor de bagage en de passagiers die je wilt meenemen. Dit omdat de achterkant van de auto verhoogd is en doorloopt tot en met de bumper. Vanaf de achterkant loopt de auto relatief recht naar beneden. Ideaal als je de Accord wilt gebruiken voor dagelijk gebruik en vakantie.

Door het vermogen van 157pk tot 202pk en de automatische of handgeschakelde versnellingsbak komt deze prima vooruit. De Honda Accord maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Honda Accord specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Honda Accord? Het is dan goed om de Accord kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine motor met 157pk tot 202pk. De Honda beschikt over een automatische of handgeschakelde transmissie met 5 en 6 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Accord kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Accord heeft niet een hoge instap. De Honda Accord is zoals eerder genoemd beschikbaar als sedan en stationwagen. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren. Ook wel interesse in een Honda Accord 2018, Honda Accord 2019, Honda Accord 2008, Honda Accord 1980 of Honda Accord 2010?

Bekijk huidige aanbod Honda Accord

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl