Contact met Vaartland.nl

 

Is de Ford B-max een goede auto voor jou?

Een bekend model van Ford is de B-max welke beschikbaar is als MPV. Je ziet de B-max modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de B-max goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 125pk uit een benzine motor.

Onderhoud je de B-max volgens de voorschriften van Ford? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte B-max is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Ford ook nog goed. Meer weten over de Ford B-max auto? Lees dan vooral verder.

Ford B-max
 
 
 
 
 

Een Ford B-max MPV

De Ford B-max is onder andere beschikbaar als MPV. Dit maakt de B-max perfect als gezinsauto. De B-max heeft veel interieurruimte maar verbruikt minder brandstof dan een vergelijkbare SUV door een meer gestroomlijnd ontwerp. Naast genoeg been- en zitruimte hou je ook nog genoeg ruimte over boodschappen.

Door het gebruik van fijne motoren kom je met de benzine B-max met 100pk tot 125pk goed uit de voeten. Zeker met de nieuwere motoren kan je genieten van een lager brandstofverbruik. De Ford B-max maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Ford B-max specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Ford B-max modellen. Dan helpt het als je de Ford B-max kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de B-max kiezen uit een benzine motor met 100pk tot 125pk. Ook beschikt de Ford over een handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Ford B-max kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een B-max aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? Let dan op want de B-max heeft geen hoge instap. De Ford B-max is zoals eerder genoemd beschikbaar als MPV. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Interesse in een Ford B-max 2013, Ford B-max 2014, Ford B-max 2015 of Ford B-max 2017?

 

Bekijk huidige aanbod Ford B-MAX

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl