Contact met Vaartland.nl

 

De Fiat 500c, is het een goede auto voor jou?

De 500c is een bekend model van Fiat. Hij is beschikbaar als cabriolet en hatchback. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 86pk uit een benzine motor. Je ziet de 500c modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen.

Ook op de Nederlandse wegen kom je met de 500c goed mee. De prijs voor een gebruikte 500c is aantrekkelijk en ga je er goed mee om, dan is de restwaarde van deze Fiat ook nog eens aantrekkelijk. Onderhoud je de 500c goed? Dan kun je er ook voor dagelijkse ritjes goed op vertrouwen. Meer weten over het Fiat 500c model? Lees dan vooral verder.

Fiat 500c
 
 
 
 
 

Een Fiat 500c hatchback

De Fiat 500c is onder andere beschikbaar als hatchback. De 500c maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Fiat 500c vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine 500c met 60pk tot 86pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Fiat 500c maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een 500c dan ook vaak tegen in de stad.

Fiat 500c specificaties en kenmerken

Is een Fiat 500c geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de 500c kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 60pk tot 86pk uit een benzine motor. De 500c komt met een automatische en handgeschakelde versnellingsbak met 5 en 6 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste 500c kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? De 500c heeft voor een cabrio een relatief hoge instap wat instappen makkelijker maakt. De Fiat 500c is zoals eerder genoemd beschikbaar als cabriolet en hatchback. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren.

 

Bekijk huidige aanbod Fiat 500C

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl