Contact met Vaartland.nl

 

Is de Dodge Journey een goede auto voor jou?

Een bekend model van Dodge is de Journey welke beschikbaar is als MPV. Je ziet de Journey modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Journey goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 235pk uit een benzine motor.

Onderhoud je de Journey volgens de voorschriften van Dodge? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Journey is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Dodge ook nog goed. Meer weten over dit Dodge Journey model? Lees dan vooral verder.

Dodge Journey
 
 
 
 
 

Een Dodge Journey MPV

De Dodge Journey is onder andere beschikbaar als MPV. Dit maakt de Journey perfect als gezinsauto. De Journey heeft veel interieurruimte maar verbruikt minder brandstof dan een vergelijkbare SUV door een meer gestroomlijnd ontwerp. Naast genoeg been- en zitruimte hou je ook nog genoeg ruimte over boodschappen.

Door het gebruik van fijne motoren kom je met de benzine Journey met 170pk tot 235pk goed uit de voeten. Zeker met de nieuwere motoren kan je genieten van een lager brandstofverbruik. De Dodge Journey maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Dodge Journey specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Dodge Journey modellen. Dan helpt het als je de Dodge Journey kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Journey kiezen uit een benzine motor met 170pk tot 235pk. Ook beschikt de Dodge over een handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Dodge Journey kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Journey aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Journey heeft namelijk geen hoge instap. De Dodge Journey is zoals eerder genoemd beschikbaar als MPV. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Interessen in bijvoorbeeld een Dodge Journey 2018, Dodge Journey 2009, Dodge Journey 2010 of Dodge journey 2019?

 

Bekijk huidige aanbod Dodge Journey

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl