Contact met Vaartland.nl

 

Is de Dodge Caliber een goede auto voor jou?

De Caliber is een karakteristiek hatchback en SUV model van Dodge. Dit populaire model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 157pk. Je ziet de Caliber modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Caliber goed mee.

Verzorg je de Caliber goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Caliber is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Dodge ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Dodge Caliber auto? Lees dan vooral door.

Dodge Caliber
 
 
 
 
 

Een Dodge Caliber SUV

De Dodge Caliber is onder andere beschikbaar als SUV. De SUV modellen van de Caliber hebben een luxe uitstraling en zijn een stoer voorkomen. Moderne Caliber modellen zijn niet alleen thuis op onverharde wegen maar zijn net zo goed thuis in de binnensteden als op de nederlandse snelweg. Het formaat van de Dodge Caliber zorgt voor veel ruimte voor de passagiers en voor bagage die je eventueel wilt mee nemen.

Door het vermogen van 150pk tot 157pk en de automatische of handgeschakelde versnellingsbak komt deze Caliber prima vooruit. Verwacht geen sportauto door de hogere wegligging maar als comfort belangrijk is ben je met de Dodge Caliber aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen en kan je hem goed gebruiken voor op wintersport of een weekend in de Ardennen.

Dodge Caliber specificaties en kenmerken

Is een Dodge Caliber geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de Caliber kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 150pk tot 157pk uit een benzine motor. De Caliber komt met een automatische of handgeschakelde versnellingsbak met 5 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste Caliber kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? De Caliber heeft namelijk een hoge instap wat instappen makkelijker maakt. De Dodge Caliber is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback en SUV. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren. Heb je na het lezen interesse in een Dodge Caliber 2007, Dodge Caliber 2006, Dodge Caliber 2008 of Dodge Caliber 2010?

 

Bekijk huidige aanbod Dodge Caliber

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl