Contact met Vaartland.nl

 

De Daihatsu Yrv, is het een goede auto voor jou?

Een bekend model van Daihatsu is de Yrv welke beschikbaar is als hatchback. Je ziet de Yrv modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Yrv goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 129pk uit een benzine motor.

Onderhoud je de Yrv volgens de voorschriften van Daihatsu? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Yrv is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Daihatsu ook nog goed. Meer weten over de Daihatsu Yrv modellen? Lees dan vooral verder.

Daihatsu Yrv
 
 
 
 
 

Een Daihatsu Yrv hatchback

De Daihatsu Yrv is onder andere beschikbaar als hatchback. De Yrv maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Daihatsu Yrv vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine Yrv met 87pk tot 129pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Daihatsu Yrv maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Yrv dan ook vaak tegen in de stad.

Daihatsu Yrv specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Daihatsu Yrv? Het is dan goed om de Yrv kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine motor met 87pk tot 129pk. De Daihatsu beschikt over een automatische transmissie met 4 en 5 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Yrv kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Yrv heeft geen hoge instap. De Daihatsu Yrv is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren.

 

Bekijk huidige aanbod Daihatsu YRV

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl