Contact met Vaartland.nl

 

De Daihatsu Terios, is het een goede auto voor jou?

Een Daihatsu Terios is een bekend model welke beschikbaar is als SUV. Je ziet de Terios modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 105pk welke via een handgeschakelde transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de Terios goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Terios is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Daihatsu ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over dit Daihatsu Terios model? In dit artikel lees je het.

Daihatsu Terios
 
 
 
 
 

Een Daihatsu Terios SUV

De Daihatsu Terios is onder andere beschikbaar als SUV. De SUV modellen van de Terios hebben een luxe uitstraling en zijn een stoer voorkomen. Moderne Terios modellen zijn niet alleen thuis op onverharde wegen maar zijn net zo goed thuis in de binnensteden als op de nederlandse snelweg. Het formaat van de Daihatsu Terios zorgt voor veel ruimte voor de passagiers en voor bagage die je eventueel wilt mee nemen.

Door het vermogen van 86pk tot 105pk en de handgeschakelde versnellingsbak komt deze Terios prima vooruit. Verwacht geen sportauto door de hogere wegligging maar als comfort belangrijk is ben je met de Daihatsu Terios aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen en kan je hem goed gebruiken voor op wintersport of een weekend in de Ardennen.

Daihatsu Terios specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Daihatsu Terios? Het is dan goed om de Terios kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine motor met 86pk tot 105pk. De Daihatsu beschikt over een handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Terios kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Terios heeft namelijk een hoge instap. De Daihatsu Terios is zoals eerder genoemd beschikbaar als SUV. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren. Ook interesse in een Daihatsu Terios 2018, Daihatsu Terios 2007, Daihatsu Terios 2008 of Daihatsu Terios 2017?

 

Bekijk huidige aanbod Daihatsu Terios

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl