Contact met Vaartland.nl

 

De Daihatsu Sirion, is het een goede auto voor jou?

Een bekend model van Daihatsu is de Sirion welke beschikbaar is als hatchback. Je ziet de Sirion modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Sirion goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 103pk uit een benzine motor.

Onderhoud je de Sirion volgens de voorschriften van Daihatsu? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Sirion is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Daihatsu ook nog goed. Meer weten over het Daihatsu Sirion model? Lees dan vooral verder.

Daihatsu Sirion
 
 
 
 
 

Een Daihatsu Sirion hatchback

De Daihatsu Sirion is onder andere beschikbaar als hatchback. De Sirion maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Daihatsu Sirion vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine Sirion met 69pk tot 103pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Daihatsu Sirion maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Sirion dan ook vaak tegen in de stad.

Daihatsu Sirion specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Daihatsu Sirion? Dan is het handig om de Sirion specificaties in te kunnen zien. De Daihatsu Sirion komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 69pk tot 103pk uit een benzine motor. De Daihatsu komt uitgevoerd met een handgeschakelde versnellingsbak met 5 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Daihatsu Sirion kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Sirion heeft geen hoge instap. Ook interesse in een Daihatsu Sirion 2008, Daihatsu Sirion 2005, Daihatsu Sirion 2006 of Daihatsu Sirion 2007?

 

Bekijk huidige aanbod Daihatsu Sirion

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl