Contact met Vaartland.nl

 

Is de Daihatsu Materia de juiste auto voor jou?

Een Daihatsu Materia is een bekend model welke beschikbaar is als MPV. Je ziet de Materia modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 104pk welke via een handgeschakelde transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de Materia goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Materia is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Daihatsu ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over de Daihatsu Materia auto? In dit artikel lees je het.

Daihatsu Materia
 
 
 
 
 

Een Daihatsu Materia MPV

De Daihatsu Materia is onder andere beschikbaar als MPV. Dit maakt de Materia perfect als gezinsauto. De Materia heeft veel interieurruimte maar verbruikt minder brandstof dan een vergelijkbare SUV door een meer gestroomlijnd ontwerp. Naast genoeg been- en zitruimte hou je ook nog genoeg ruimte over boodschappen.

Door het gebruik van fijne motoren kom je met de benzine Materia met 91pk tot 104pk goed uit de voeten. Zeker met de nieuwere motoren kan je genieten van een lager brandstofverbruik. De Daihatsu Materia maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Daihatsu Materia specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Daihatsu Materia? Dan is het handig om de Materia specificaties in te kunnen zien. De Daihatsu Materia komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 91pk tot 104pk uit een benzine motor. De Daihatsu komt uitgevoerd met een handgeschakelde versnellingsbak met 5 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Daihatsu Materia kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Materia heeft namelijk geen hoge instap. Ook interesse in een Daihatsu Materia 2018, Daihatsu Materia 2007, Daihatsu Materia 2008 of Daihatsu Materia 2017?

 

Bekijk huidige aanbod Daihatsu Materia

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl