Contact met Vaartland.nl

 

De Daihatsu Charade, is het de juiste auto voor jou?

De Charade is een karakteristiek hatchback model van Daihatsu. Dit populaire model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 99pk. Je ziet de Charade modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Charade goed mee.

Verzorg je de Charade goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Charade is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Daihatsu ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over dit Daihatsu Charade model? Lees dan vooral door.

Daihatsu Charade
 
 
 
 
 

Een Daihatsu Charade hatchback

De Daihatsu Charade is onder andere beschikbaar als hatchback. De Charade maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Daihatsu Charade vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine Charade met 0pk tot 99pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Daihatsu Charade maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Charade dan ook vaak tegen in de stad.

Daihatsu Charade specificaties en kenmerken

Is een Daihatsu Charade geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de Charade kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 0pk tot 99pk uit een benzine motor. De Charade komt met een handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste Charade kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? De Charade heeft namelijk geen hoge instap. De Daihatsu Charade is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren. Ook interesse in bijvoorbeeld een Daihatsu Charade 1996?

 

Bekijk huidige aanbod Daihatsu Charade

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl