Contact met Vaartland.nl

 

De Daewoo Kalos, is het de juiste auto voor jou?

De Kalos is een bekend model van Daewoo. Hij is beschikbaar als hatchback. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 83pk uit een benzine motor. Je ziet de Kalos modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen.

Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Kalos goed mee. De prijs voor een gebruikte Kalos is aantrekkelijk en ga je er goed mee om, dan is de restwaarde van deze Daewoo ook nog eens aantrekkelijk. Onderhoud je de Kalos goed? Dan kun je er ook voor dagelijkse ritjes goed op vertrouwen. Meer weten over deze Daewoo Kalos? Lees dan vooral verder.

Daewoo Kalos
 
 
 
 
 

Een Daewoo Kalos hatchback

De Daewoo Kalos is onder andere beschikbaar als hatchback. De Kalos maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Daewoo Kalos vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine Kalos met 72pk tot 83pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Daewoo Kalos maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Kalos dan ook vaak tegen in de stad.

Daewoo Kalos specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Daewoo Kalos modellen. Dan helpt het als je de Daewoo Kalos kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Kalos kiezen uit een benzine motor met 72pk tot 83pk. Ook beschikt de Daewoo over een handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Daewoo Kalos model kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Kalos aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Kalos heeft geen hoge instap. De Daewoo Kalos is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Interesse in een Daewoo Kalos 2003, Daewoo Kalos 2004 of Daewoo Kalos 2002?

 

Bekijk huidige aanbod Daewoo Kalos

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl