Contact met Vaartland.nl

 

Is de Citroen Saxo een auto voor jou?

De Saxo is een karakteristiek hatchback model van Citroen. Dit populaire model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 98pk. Je ziet de Saxo modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Saxo goed mee.

Verzorg je de Saxo goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Saxo is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Citroen ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Citroen Saxo auto? Lees dan vooral door.

Citroen Saxo
 
 
 
 
 

Een Citroen Saxo hatchback

De Citroen Saxo is onder andere beschikbaar als hatchback. De Saxo maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Citroen Saxo vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine Saxo met 54pk tot 98pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Citroen Saxo maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Saxo dan ook vaak tegen in de stad.

Citroen Saxo specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Citroen Saxo? Dan is het handig om de Saxo specificaties in te kunnen zien. De Citroen Saxo komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 54pk tot 98pk uit een benzine motor. De Citroen komt uitgevoerd met een automatische of handgeschakelde versnellingsbak met 4 en 5 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Citroen Saxo kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Saxo heeft namelijk geen hoge instap. Ook interesse in een Citroen Saxo 1999, Citroen Saxo 2000, Citroen Saxo 2001 of Citroen Saxo 2002?

 

Bekijk huidige aanbod Citroen Saxo

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl