Contact met Vaartland.nl

 

De Citroen Ds5, is het de juiste auto voor jou?

Een Citroen Ds5 is een bekend model welke beschikbaar is als hatchback en stationwagen. Je ziet de Ds5 modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 200pk welke via een automatische of handgeschakelde transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de Ds5 goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Ds5 is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Citroen ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over dit Citroen Ds5 model? In dit artikel lees je het.

Citroen Ds5
 
 
 
 
 

Een Citroen Ds5 stationwagen

De Citroen Ds5 is onder andere beschikbaar als station. De Citroen Ds5 is perfect als gezinsauto. De lengte van de Citroen Ds5 zorgt voor extra ruimte voor de bagage en de passagiers die je wilt meenemen. Dit omdat de achterkant van de auto verhoogd is en doorloopt tot en met de bumper. Vanaf de achterkant loopt de auto relatief recht naar beneden. Ideaal als je de Ds5 wilt gebruiken voor dagelijk gebruik en vakantie.

Door het vermogen van 112pk tot 200pk en de automatische of handgeschakelde versnellingsbak komt deze prima vooruit. De Citroen Ds5 maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Citroen Ds5 specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Citroen Ds5 modellen. Dan helpt het als je de Citroen Ds5 kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Ds5 kiezen uit een benzine, diesel, hybride / benzine en hybride / diesel motor met 112pk tot 200pk. Ook beschikt de Citroen over een automatische of handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Citroen Ds5 kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Ds5 aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Ds5 heeft geen hoge instap. Het Citroen Ds5 model is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback en stationwagen. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Interesse in een Citroen DS5 2013, Citroen DS5 2018 of Citroen DS5 2019?

 

Bekijk huidige aanbod Citroen DS5

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl