Contact met Vaartland.nl

 

Is de Citroen Ds4 een auto voor jou?

De Ds4 is een kenmerkende hatchback van het merk Citroen. Dit bekende Citroen model is uitgevoerd met een benzine en diesel motor met maximaal 200pk. Je ziet de Ds4 modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Ds4 goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Ds4 goed en volgens de eisen van Citroen? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Ds4 is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Ds4 ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Citroen DS4 auto? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Citroen Ds4
 
 
 
 
 

Een Citroen Ds4 hatchback

De Citroen Ds4 is onder andere beschikbaar als hatchback. De Ds4 maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Citroen Ds4 vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine en diesel Ds4 met 112pk tot 200pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Citroen Ds4 maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Ds4 dan ook vaak tegen in de stad.

Citroen Ds4 specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Citroen Ds4? Het is dan goed om de Ds4 kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine en diesel motor met 112pk tot 200pk. De Citroen beschikt over een automatische of handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Ds4 kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? Let dan op want de DS4 heeft geen hoge instap. De Citroen Ds4 is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren. 

 

Bekijk huidige aanbod Citroen DS4

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl