Contact met Vaartland.nl

 

Is de Citroen C8 een goede auto voor jou?

De C8 is een bekend model van Citroen. Hij is beschikbaar als MPV. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 208pk uit een benzine motor. Je ziet de C8 modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen.

Ook op de Nederlandse wegen kom je met de C8 goed mee. De prijs voor een gebruikte C8 is aantrekkelijk en ga je er goed mee om, dan is de restwaarde van deze Citroen ook nog eens aantrekkelijk. Onderhoud je de C8 goed? Dan kun je er ook voor dagelijkse ritjes goed op vertrouwen. Meer weten over deze Citroen C8 auto? Lees dan vooral verder.

Citroen C8
 
 
 
 
 

Een Citroen C8 MPV

De Citroen C8 is onder andere beschikbaar als MPV. Dit maakt de C8 perfect als gezinsauto. De C8 heeft veel interieurruimte maar verbruikt minder brandstof dan een vergelijkbare SUV door een meer gestroomlijnd ontwerp. Naast genoeg been- en zitruimte hou je ook nog genoeg ruimte over boodschappen.

Door het gebruik van fijne motoren kom je met de benzine C8 met 138pk tot 208pk goed uit de voeten. Zeker met de nieuwere motoren kan je genieten van een lager brandstofverbruik. De Citroen C8 maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Citroen C8 specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Citroen C8? Het is dan goed om de C8 kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine motor met 138pk tot 208pk. De Citroen beschikt over een handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een C8 kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De C8 heeft geen hoge instap. Het Citroen C8 model is zoals eerder genoemd beschikbaar als MPV. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren.

 

Bekijk huidige aanbod Citroen C8

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl