Contact met Vaartland.nl

 

De Citroen C4, is het een goede auto voor jou?

De C4 is een bekend model van Citroen. Hij is beschikbaar als coupe en hatchback. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 157pk uit een benzine, diesel en LPG motor. Je ziet de C4 modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen.

Ook op de Nederlandse wegen kom je met een C4 model goed mee. De prijs voor een gebruikte C4 is aantrekkelijk en ga je er goed mee om, dan is de restwaarde van deze Citroen ook nog eens aantrekkelijk. Onderhoud je de C4 goed? Dan kun je er ook voor dagelijkse ritjes goed op vertrouwen. Meer weten over de Citroen C4 auto? Lees dan vooral verder.

Citroen C4
 
 
 
 
 

Een Citroen C4 coupe

De Citroen C4 is onder andere beschikbaar als coupé. Dankzij de aflopende daklijn van de coupé C4 heeft deze een sportieve en luxe uitstraling. Hierdoor is er relatief weinig ruimte voor passagiers op de achterbank.

Over het algemeen geldt dat coupés veiliger zijn dan varianten met meerdere deuren. Het stijve frame van de Citroen C4 coupé modellen maakt deze sterker bij een aanrijding en zorgt voor fijne rijeigenschappen. Zeker met 89pk tot 157pk onder de voeten.

Omdat de C4 onderdelen deelt met andere Citroen is deze relatief goed te onderhouden. Beter dan bijvoorbeeld een sportauto waar onderdelen soms specifiek gemaakt zijn voor 1 model auto.

Citroen C4 specificaties en kenmerken

Is een Citroen C4 geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de C4 kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 89pk tot 157pk uit een benzine, diesel en LPG motor. De C4 komt met een automatische en handgeschakelde versnellingsbak met 4, 5 en 6 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste C4 kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? De C4 heeft wel een hoge instap. De Citroen C4 is zoals eerder genoemd beschikbaar als coupe en hatchback. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren. Wil jij nu ook wel een Citroen C4 2005, Citroen C4 2006, Citroen C4 2007, Citroen C4 2008 of Citroen C4 2011?

 

Bekijk huidige aanbod Citroen C4

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl