Contact met Vaartland.nl

 

De Chrysler Voyager, is het een goede auto voor jou?

De Voyager is een kenmerkende MPV van het merk Chrysler. Dit bekende Chrysler model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 197pk. Je ziet de Voyager modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van deze auto gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Voyager goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Voyager goed en volgens de eisen van Chrysler? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Voyager is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Voyager ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over het Chrysler Voyager model? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Chrysler Voyager
 
 
 
 
 

Een Chrysler Voyager MPV

De Chrysler Voyager is onder andere beschikbaar als MPV. Dit maakt de Voyager perfect als gezinsauto. De Voyager heeft veel interieurruimte maar verbruikt minder brandstof dan een vergelijkbare SUV door een meer gestroomlijnd ontwerp. Naast genoeg been- en zitruimte hou je ook nog genoeg ruimte over boodschappen.

Door het gebruik van fijne motoren kom je met de benzine Voyager met 147pk tot 197pk goed uit de voeten. Zeker met de nieuwere motoren kan je genieten van een lager brandstofverbruik. De Chrysler Voyager maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Chrysler Voyager specificaties en kenmerken

De juiste auto kiezen kan lastig zijn. Dan helpt het als je de Chrysler Voyager kenmerken kan vergelijken met andere modellen. Zo kan je met de Voyager kiezen uit een benzine motor met 147pk tot 197pk. Ook beschikt de Chrysler over een automatische of handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een Chrysler Voyager? Sluit een Voyager bijvoorbeeld aan bij jouw dagelijkse gebruik? De Voyager heeft namelijk geen hoge instap. Let hier op als je een slechte rug hebt of slecht ter been bent. De Chrysler Voyager is zoals eerder genoemd beschikbaar als MPV. Houd hier rekening mee als je weet hoeveel mensen je meestal mee moet nemen of wat je verder met de auto wilt transporteren. Wil je zelf ook wel een Chrysler Grand Voyager 2008, Chrysler Grand Voyager 2018 of Chrysler Grand Voyager 2019?

 

Bekijk huidige aanbod Chrysler Voyager

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl