Contact met Vaartland.nl

 

De Chevrolet Volt, is het de juiste auto voor jou?

De Volt is een karakteristiek hatchback en sedan model van Chevrolet. Dit populaire model is uitgevoerd met een benzine en hybride / benzine motor met maximaal 149pk. Je ziet de Volt modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Volt goed mee.

Verzorg je de Volt goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Volt is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Chevrolet ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Chevrolet Volt auto? Lees dan vooral door.

Chevrolet Volt
 
 
 
 
 

Een Chevrolet Volt hatchback

De Chevrolet Volt is onder andere beschikbaar als hatchback. De Volt maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Chevrolet Volt vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine en hybride / benzine Volt met 86pk tot 149pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Chevrolet Volt maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Volt dan ook vaak tegen in de stad.

Chevrolet Volt specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Chevrolet Volt? Het is dan goed om de Volt kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine en hybride / benzine motor met 86pk tot 149pk. De Chevrolet beschikt over een automatische transmissie met 6 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Volt kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Volt heeft geen hoge instap. De Chevrolet Volt is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback en sedan. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren. Ben je opzoek naar een Chevrolet Volt 2013, Chevrolet Volt 2018 of Chevrolet Volt 2019?

 

Bekijk huidige aanbod Chevrolet Volt

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl