Contact met Vaartland.nl

 

Is de Chevrolet Suburban een goede auto voor jou?

De Suburban is een kenmerkende SUV van het merk Chevrolet. Dit bekende Chevrolet model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 355pk. Je ziet de Suburban modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Suburban goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Suburban goed en volgens de eisen van Chevrolet? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Suburban is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Suburban ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over het Chevrolet Suburban model? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Chevrolet Suburban
 
 
 
 
 

Een Chevrolet Suburban SUV

De Chevrolet Suburban is onder andere beschikbaar als SUV. De SUV modellen van de Suburban hebben een luxe uitstraling en zijn een stoer voorkomen. Moderne Suburban modellen zijn niet alleen thuis op onverharde wegen maar zijn net zo goed thuis in de binnensteden als op de nederlandse snelweg. Het formaat van de Chevrolet Suburban zorgt voor veel ruimte voor de passagiers en voor bagage die je eventueel wilt mee nemen.

Door het vermogen van 42pk tot 355pk en de automatische versnellingsbak komt deze Suburban prima vooruit. Verwacht geen sportauto door de hogere wegligging maar als comfort belangrijk is ben je met de Chevrolet Suburban aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen en kan je hem goed gebruiken voor op wintersport of een weekend in de Ardennen.

Chevrolet Suburban info en kenmerken

De juiste auto kiezen kan lastig zijn. Dan helpt het als je de Chevrolet Suburban kenmerken kan vergelijken met andere modellen. Zo kan je met de Suburban kiezen uit een benzine motor met 42pk tot 355pk. Ook beschikt de Chevrolet over een automatische transmissie met 6 en 1 versnellingen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een Chevrolet Suburban? Sluit een Suburban bijvoorbeeld aan bij jouw dagelijkse gebruik? De Suburban heeft een hoge instap. Let hier op als je een slechte rug hebt of slecht ter been bent. De Chevrolet Suburban is zoals eerder genoemd beschikbaar als SUV. Houd hier rekening mee als je weet hoeveel mensen je meestal mee moet nemen of wat je verder met de auto wilt transporteren. Ben je opzoek naar een Chevrolet Suburban 1980, Chevrolet Suburban 1973, Chevrolet Suburban 1977 of Chevrolet Suburban 1978?

 

Bekijk huidige aanbod Chevrolet Suburban

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl