Contact met Vaartland.nl

 

Is de Chevrolet Kalos een goede auto voor jou?

Een bekend model van Chevrolet is de Kalos welke beschikbaar is als hatchback. Je ziet de Kalos modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Kalos goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 94pk uit een benzine motor.

Onderhoud je de Kalos volgens de voorschriften van Chevrolet? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Kalos is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Chevrolet ook nog goed. Meer weten over deze Chevrolet Kalos? Lees dan vooral verder.

Chevrolet Kalos
 
 
 
 
 

Een Chevrolet Kalos hatchback

De Chevrolet Kalos is onder andere beschikbaar als hatchback. De Kalos maakt slim gebruik van ruimte door het hatchback ontwerp. Voor wie er graag op uit trekt met de caravan, of wanneer je vaak een aanhanger gebruikt, is een SUV een goede optie. Voor de rest is een hatchback Chevrolet Kalos vaak al ruim genoeg.

Door het relatief lage gewicht kom je met de benzine Kalos met 72pk tot 94pk toch goed uit de voeten. Door het lage gewicht geniet je ook nog eens van een lager brandstofverbruik. De Chevrolet Kalos maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is. Je komt een Kalos dan ook vaak tegen in de stad.

Chevrolet Kalos specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Chevrolet Kalos modellen. Dan helpt het als je de Chevrolet Kalos kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Kalos kiezen uit een benzine motor met 72pk tot 94pk. Ook beschikt de Chevrolet over een handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Chevrolet Kalos model kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Kalos aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Kalos heeft niet een hoge instap. De Chevrolet Kalos is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Ben je opzoek naar een Chevrolet Kalos 2005, Chevrolet Kalos 2006, Chevrolet Kalos 2007 of Chevrolet Kalos 2008?

 

Bekijk huidige aanbod Chevrolet Kalos

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl