Contact met Vaartland.nl

 

Is de Chevrolet Impala een auto voor jou?

Een Chevrolet Impala auto is een bekend model welke beschikbaar is als cabriolet, coupe en sedan. Je ziet de Impala modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 320pk welke via een automatische transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de Impala goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Impala is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Chevrolet ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over het Chevrolet Impala model? In dit artikel lees je het.

Chevrolet Impala
 
 
 
 
 

Een Chevrolet Impala coupe

De Chevrolet Impala is onder andere beschikbaar als coupé. Dankzij de aflopende daklijn van de coupé Impala heeft deze een sportieve en luxe uitstraling. Hierdoor is er relatief weinig ruimte voor passagiers op de achterbank.

Over het algemeen geldt dat coupés veiliger zijn dan varianten met meerdere deuren. Het stijve frame van de Chevrolet Impala coupé modellen maakt deze sterker bij een aanrijding en zorgt voor fijne rijeigenschappen. Zeker met 185pk tot 320pk onder de voeten.

Omdat de Impala onderdelen deelt met andere Chevrolet is deze relatief goed te onderhouden. Beter dan bijvoorbeeld een sportauto waar onderdelen soms specifiek gemaakt zijn voor 1 model auto.

Chevrolet Impala specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Chevrolet Impala? Dan is het handig om de Impala specificaties in te kunnen zien. De Chevrolet Impala komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 185pk tot 320pk uit een benzine motor. De Chevrolet komt uitgevoerd met een automatische versnellingsbak met 2, 3 en 6 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Chevrolet Impala kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Impala heeft geen hoge instap, let daar dus goed op. Opzoek naar een Chevrolet Impala 2018, Chevrolet Impala 1977 of Chevrolet Impala 2019?

 

Bekijk huidige aanbod Chevrolet Impala

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl