Contact met Vaartland.nl

 

Is de Chevrolet Cruze een auto voor jou?

Een bekend model van Chevrolet is de Cruze welke beschikbaar is als hatchback, sedan en stationwagen. Je ziet de Chevrolet Cruze modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Cruze goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 163pk uit een benzine en diesel motor.

Onderhoud je de Cruze volgens de voorschriften van Chevrolet? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Cruze is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Chevrolet ook nog goed. Meer weten over de Chevrolet Cruze auto? Lees dan vooral verder.

Chevrolet Cruze
 
 
 
 
 

Een Chevrolet Cruze sedan

De Chevrolet Cruze is onder andere beschikbaar als sedan. Hoewel SUV en hatchback modellen tegenwoordig goed verkocht worden is de sedan nog steeds populair. Zo ook de Chevrolet Cruze modellen. Het Cruze model is als sedan gemaakt met 113pk tot 163pk onder de voeten welke via een handgeschakelde versnellingsbak wordt aangedreven.

De Cruze kenmerkt zich als sedan doordat het motorgedeelte, zitgedeelte en laadruimte alle drie afgesloten zijn van elkaar. Bij de Chevrolet Cruze kan de bestuurdersruimte dus niet bereikt worden via de kofferbak. Wil je met de Cruze op wintersport? Dan kan dit dus onhandig zijn.

Chevrolet Cruze specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Chevrolet Cruze auto? Het is dan goed om de Cruze kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine en diesel motor met 113pk tot 163pk. De Chevrolet beschikt over een handgeschakelde transmissie met 5 en 6 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Cruze kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Cruze heeft niet een hoge instap. De Chevrolet Cruze is zoals eerder genoemd beschikbaar als hatchback, sedan en stationwagen. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren. Ben je opzoek naar een mooie Chevrolet Cruze 2018, Chevrolet cruze 2010, Chevrolet Cruze 2012 of Chevrolet Cruze 2017?

 

Bekijk huidige aanbod Chevrolet Cruze

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl