Contact met Vaartland.nl

 

Is de Chevrolet Aveo een goede auto voor jou?

De Aveo is een kenmerkende hatchback en sedan van het merk Chevrolet. Dit bekende Chevrolet model is uitgevoerd met een benzine en diesel motor met maximaal 95pk. Je ziet de Aveo modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Aveo goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Aveo goed en volgens de eisen van Chevrolet? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Aveo is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Aveo ook nog eens aantrekkelijk. Wil je meer Chevrolet Aveo info? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Chevrolet Aveo
 
 
 
 
 

Een Chevrolet Aveo sedan

De Chevrolet Aveo auto is onder andere beschikbaar als sedan. Hoewel SUV en hatchback modellen tegenwoordig goed verkocht worden is de sedan nog steeds populair. Zo ook de Chevrolet Aveo modellen. Het Aveo model is als sedan gemaakt met 84pk tot 95pk onder de voeten welke via een handgeschakelde versnellingsbak wordt aangedreven.

De Aveo kenmerkt zich als sedan doordat het motorgedeelte, zitgedeelte en laadruimte alle drie afgesloten zijn van elkaar. Bij de Chevrolet Aveo kan de bestuurdersruimte dus niet bereikt worden via de kofferbak. Wil je met de Aveo op wintersport? Dan kan dit dus onhandig zijn.

Chevrolet Aveo specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Chevrolet Aveo? Dan is het handig om de Aveo specificaties in te kunnen zien. De Chevrolet Aveo komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 84pk tot 95pk uit een benzine en diesel motor. De Chevrolet komt uitgevoerd met een handgeschakelde versnellingsbak met 5 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Chevrolet Aveo kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? Let dan op want de Aveo heeft geen hoge instap. Interesse in een Chevrolet Aveo 2012, Chevrolet Aveo 2010, Chevrolet Aveo 2011 of Chevrolet Aveo 2008?

 

Bekijk huidige aanbod Chevrolet Aveo

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl