Contact met Vaartland.nl

 

Is de Chevrolet Avalanche een goede auto voor jou?

De Avalanche is een bekend model van Chevrolet. Hij is beschikbaar als bedrijfswagen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 324pk uit een LPG en benzine motor. Je ziet de Avalanche modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen.

Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Avalanche goed mee. De prijs voor een gebruikte Avalanche is aantrekkelijk en ga je er goed mee om, dan is de restwaarde van deze Chevrolet ook nog eens aantrekkelijk. Onderhoud je de Avalanche goed? Dan kun je er ook voor dagelijkse ritjes goed op vertrouwen. Meer weten over deze Chevrolet Avalanche auto? Lees dan vooral verder.

Chevrolet Avalanche
 
 
 
 
 

Een Chevrolet Avalanche bedrijfswagen

De Chevrolet Avalanche is onder andere beschikbaar als bedrijfswagen. Dit maakt de Chevrolet Avalanche perfect als vervoersmiddels voor je bedrijf of eigen onderneming. Ook voor de eventuele verhuizing of trip naar de Ikea heeft de Avalanche genoeg ruimte.

Door het vermogen van 274pk tot 324pk en de automatische versnellingsbak komt deze Avalanche prima vooruit. Verwacht geen sportauto maar als comfort belangrijk is ben je met de Chevrolet Avalanche ook aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen. Handig voor het werken op een bedrijfsterrein of boeren erf.

Chevrolet Avalanche specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Chevrolet Avalanche modellen. Dan helpt het als je de Chevrolet Avalanche kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Avalanche kiezen uit een LPG en benzine motor met 274pk tot 324pk. Ook beschikt de Chevrolet over een automatische transmissie met 5 en 6 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Chevrolet Avalanche kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Avalanche aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Avalanche heeft een hoge instap. De Chevrolet Avalanche is zoals eerder genoemd beschikbaar als bedrijfswagen. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Interesse in een Chevrolet Avalanche 2003, Chevrolet Avalanche 2008 of Chevrolet Avalanche 2018?

Wat is de chevrolet avalanche prijs?

In nederland kan je de chevrolet avalanche niet nieuw kopen. In de VS begint de chevrolet avalanche bij ongeveer 35.000 dollar, maar tweedehands modellen zijn in de us ook voor 10.000 dollar te krijgen.

Bekijk huidige aanbod Chevrolet Avalanche

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl