Contact met Vaartland.nl

 

Is de Cadillac Escalade een goede auto voor jou?

De Escalade is een karakteristiek SUV model van Cadillac. Dit populaire model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 420pk. Je ziet de Escalade modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Escalade goed mee.

Verzorg je de Escalade goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Escalade is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Cadillac ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Cadillac Escalade? Lees dan vooral door.

Cadillac Escalade
 
 
 
 
 

Een Cadillac Escalade SUV

Het Cadillac Escalade model is onder andere beschikbaar als SUV. De SUV modellen van de Escalade hebben een luxe uitstraling en zijn een stoer voorkomen. Moderne Escalade modellen zijn niet alleen thuis op onverharde wegen maar zijn net zo goed thuis in de binnensteden als op de nederlandse snelweg. Het formaat van de Cadillac Escalade zorgt voor veel ruimte voor de passagiers en voor bagage die je eventueel wilt mee nemen.

Door het vermogen van 255pk tot 420pk en de automatische versnellingsbak komt deze Escalade prima vooruit. Verwacht geen sportauto door de hogere wegligging maar als comfort belangrijk is ben je met de Cadillac Escalade auto aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen en kan je hem goed gebruiken voor op wintersport of een weekend in de Ardennen.

Cadillac Escalade specificaties en kenmerken

De juiste auto kiezen kan lastig zijn. Dan helpt het als je de Cadillac Escalade kenmerken kan vergelijken met andere modellen. Zo kan je met de Escalade kiezen uit een benzine motor met 255pk tot 420pk. Ook beschikt de Cadillac over een automatische transmissie met 10 versnellingen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een Cadillac Escalade? Sluit een Escalade bijvoorbeeld aan bij jouw dagelijkse gebruik? De Escalade heeft wel een hoge instap. Let hier op als je een slechte rug hebt of slecht ter been bent. De Cadillac Escalade is zoals eerder genoemd beschikbaar als SUV. Houd hier rekening mee als je weet hoeveel mensen je meestal mee moet nemen of wat je verder met de auto wilt transporteren. Ben je opzoek naar een Cadillac Escalade 2018 of Cadillac Escalade 2019?

Wat is de Cadillac Escalade prijs?

In Nederland kan je de Cadillac Escalade niet nieuw kopen. In de VS begint de chevrolet avalanche bij 76.195 euro, maar tweedehands modellen zijn in de us ook voor 20.000 dollar te krijgen.

Bekijk huidige aanbod Cadillac Escalade

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl