Contact met Vaartland.nl

 

Is de Alfa Romeo Brera een auto voor jou?

Een bekend model van Alfa Romeo is de Brera welke beschikbaar is als coupe en hatchback. Je ziet een Alfa Romeo model misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Brera goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 260pk uit een benzine motor.

Onderhoud je de Brera volgens de voorschriften van Alfa Romeo auto? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Brera is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Alfa Romeo ook nog goed. Meer weten over deze Alfa Romeo Brera? Lees dan vooral verder.

Alfa Romeo Brera
 
 
 
 
 

Een Alfa Romeo Brera coupe

De Alfa Romeo Brera is onder andere beschikbaar als coupé. Dankzij de aflopende daklijn van de coupé Brera heeft deze een sportieve en luxe uitstraling. Hierdoor is er relatief weinig ruimte voor passagiers op de achterbank.

Over het algemeen geldt dat coupés veiliger zijn dan varianten met meerdere deuren. Het stijve frame van de Alfa Romeo Brera coupé modellen maakt deze sterker bij een aanrijding en zorgt voor fijne rijeigenschappen. Zeker met 185pk tot 260pk onder de voeten.

Omdat de Brera onderdelen deelt met andere Alfa Romeo is deze relatief goed te onderhouden. Beter dan bijvoorbeeld een sportauto waar onderdelen soms specifiek gemaakt zijn voor 1 model auto.

Alfa Romeo Brera specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Alfa Romeo Brera modellen. Dan helpt het als je de Alfa Romeo Brera kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Brera kiezen uit een benzine motor met 185pk tot 260pk. Ook beschikt de Alfa Romeo over een handgeschakelde transmissie met 6 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Alfa Romeo Brera kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Brera aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Brera heeft niet een hoge instap. De Alfa Romeo Brera is zoals eerder genoemd beschikbaar als coupe en hatchback. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Interesse in een alfa Romeo Brera 2002 of alfa Romeo Brera 2003?

 

Bekijk huidige aanbod Alfa Romeo Brera

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl