Contact met Vaartland.nl

 

Waarom zijn auto's van Vaartland.nl veel goedkoper op Mobile.de?

Vaartland.nl adverteert met een deel van haar autovoorraad op de Duitse website Mobile.de. De prijzen op Mobile.de zijn prijzen die van toepassing zijn voor de export. Exportprijzen zijn lager dan de Nederlandse prijzen omdat een buitenlandse klant de BPM-belasting niet hoeft te betalen. Dit voordeel gaat enkel op voor buitenlandse klanten die een Nederlandse auto, van na de eerste tenaamstellingsdatum 16 oktober 2006, willen uitvoeren.

Alle auto's op onze website zijn inclusief BPM en BTW geprijsd, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. Ook auto's die door Vaartland.nl zijn geïmporteerd worden op onze website geprijsd inclusief BPM en BTW, zodat je als Nederlandse consument precies weet wat jouw auto kost. Import auto's zijn dan ook van dezelfde kwaliteit en voorwaarden als origineel Nederlandse auto's en uiteraard vallen ook importauto's onder onze algemene garantievoorwaarden.

Meer informatie over een auto importeren uit duitsland

Vraag stellen?

We helpen je graag verder. Voor een afspraak kan je ons klant contact centrum bellen (0182-748 500) of een chat starten.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl