Contact met Vaartland.nl

 

De beste kampeerwagen voor elke trip

Er zijn vele verschillende modellen campers beschikbaar en daarom is het belangrijk om van tevoren goed onderzoek te doen welk type camper het beste bij je past. Elk type camper heeft zijn voor- en nadelen. Bij Vaartland.nl hebben we een dusdanig groot aanbod in campers, dat er voor elke camperliefhebber wel een geschikt model is. Of je nu opzoek bent naar een elektrische camper, een klein campertje, pick-up camper, mini camper, kampeerbus, hobby camper, 4x4 camper of een goedkope camper. Bij Vaartland.nl helpen we je met het vinden van jouw ideale camper! Ook hebben we bij Vaartland.nl een multifunctionele buscamper te koop, die zowel als camper en als werkbus gebruikt kan worden. Voor welk type camper ga jij?

Goedkope campers

Bij Vaartland.nl streven we ernaar om je te voorzien van de scherpste prijzen. Door middel van vele jaren ervaring in de occasionmarkt, zijn we bij Vaartland.nl in staat om onze campers zo goed en scherp mogelijk aan te bieden, zeker vergeleken met andere camperdealers! Waar je bij een camper winkel of camperdealer vaak ook gebonden bent aan enkele merken campers, bieden we bij Vaartland.nl een ruim assortiment aan campers aan. We bieden campermodellen aan in verschillende varianten, van merken als onder andere Volkswagen, Peugeot en Ford. Met behulp van de unieke formule in een van onze campers, kan je de bus ombouwen tot camper en andersom. Hiermee ga je er met de campers van Vaartland.nl ook nog eens fors op vooruit in de wegenbelasting. En voor het ombouwen van de camper hoef je je geen zorgen te maken. Dit is binnen enkele minuten geregeld en daar komt geen professionele camperbouwer aan te pas! Dit kan je zelf gemakkelijk regelen! Een echte zelfbouw camper dus!

Campertype

Bij Vaartland.nl verkopen we verschillende soorten campers in verschillende maten. Beginnend bij het verschil in brandstof. Zowel benzine als dieselcampers zijn een uitkomst, afhankelijk van de afstanden die je tijdens zowel de kampeervakantie als dagelijkse werk rijdt. Gezien de multifunctionaliteit van de camper bouw, kan je de camper zowel als werkbus en als camper gebruiken. Hierdoor maak je meer kilometers met je camper dan alleen de kampeertochten en dus kan diesel ook een goede uitweg voor je zijn! Uiteraard zijn de benzinevarianten ook beschikbaar. Maar los van de brandstof varianten zijn er nog een hoop andere campertypen beschikbaar

Buscamper

De buscamper is de ideale combinatie tussen een busje en een camper. Doordat het camper busje een kleine camper in formaat is heb je iets minder ruimte, maar door de praktische indelingen in buscampers kan je alsnog met alle essentiële spullen overweg! Bij Vaartland.nl kan je gemakkelijk en met garantie een camperbus kopen en gemakkelijk het busje ombouwen tot camper. Wil je een buscamper kopen? Bekijk dan zeker ons buscamper occasion aanbod, want bij Vaartland.nl hebben we vele buscampers te koop!

Integraal camper

Bij een integraal camper zijn de cabine en woonruimte volledig geïntegreerd. Mocht je een camperbusje kopen, dan is dit dus in vele gevallen een integraal camper. Vaak is dit een kleine camper, ten opzichte van een alkoof camper of half-integraal camper, waar de woonruimte en cabine meer van elkaar gescheiden zijn. Deze campers komen vaak meer overeen met een zogeheten “vrachtwagen camper,” en niet een standaard kampeerauto zoals we van de integraal camper wel gewend zijn. 

De voordelen van deze unieke camper

De camperbouw van de campers van Vaartland.nl hebben een revolutionair ontwerp. Deze camperbouw heeft meer voordelen dan alleen het kunnen wisselen tussen een camper en bus variant. Voor een standaard camper zijn er namelijk een hoop bijkomende kosten. Denk bijvoorbeeld aan camper stalling. Waar normaal buiten het kampeerseizoen de kamper in een opslag opslaat, maakt de camper van Vaartland.nl het mogelijk om je camper ook voor dagelijkse werkzaamheden te gebruiken. Het vervangt dus als het ware je werkbus en dat scheelt een hoop in jaarlijkse kosten. 

Mocht je opzoek zijn naar een camper voor bijvoorbeeld één zomer of een aantal zomers, maar ben je niet van plan een camper te kopen voor alleen je vakanties? Dan is in vele gevallen vaak camper verhuur een interessant alternatief. Echter, doordat je met deze multifunctionele camper van Vaartland.nl je camper ook als werkbus kan gebruiken, heb je wellicht nog een goedkoper alternatief dan het aanschaffen van een losse werkbus, en het huren van een camper. Een win-win situatie dus!

Het ideale campertype voor elke kampeervakantie

Al met al is een campermodel van Vaartland.nl de leukste camper om ultiem van het “camper life” te genieten. Mocht je er toch achter komen dat een campervakantie er niet jaarlijks voor je inzit? Dan is de camper altijd nog te gebruiken als multifunctionele werkbus! Een minder groot risico dus, dan het aanschaffen van een aparte camper! Daarbij kies je als je een camper koopt bij Vaartland.nl voor betrouwbaarheid. Met vele jaren ervaring in de verkoop occasions, kan je dezelfde kwaliteit verwachten voor je camper. Met strenge kwaliteitseisen en innamecontroles zorgen wij ervoor dat jouw camper optimaal gereed is voor zowel de dagelijkse ritten naar werk, als de mooie avontuurlijke kampeervakanties! Zowel nieuwe- als een buscamper tweedehands. Bij Vaartland.nl vind je gegarandeerd de camper die je zoekt! 

 
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl