Online afspraak bij Vaartland.nl

Hoe ziet een Online Afspraak eruit?

De Online afspraak ziet er hetzelfde uit als een normale afspraak, alleen dan online. Zo wordt de auto waar je interesse in hebt virtueel laten zien met behulp van een Video Call. Verder hebben we een uitgebreid virtueel Autorapport wat we met je door kunnen nemen. De verkoopadviseur geeft je alle informatie die je nodig hebt en bespreekt eventuele bijzonderheden met je.

Hoe werkt het?

1. Na het indienen van de aanvraag neemt iemand van het Klant Contact Centrum contact met je op om de afspraak in te plannen.

2. Je ontvangt een e-mail waarin de afspraak wordt bevestigd en aanvullende informatie over de afspraak.

3. Vervolgens krijg je een tweede mail met een uitnodiging voor de online afspraak. Door op de link in de mail te klikken neem je deel aan het video gesprek. (Je hoeft dus niets te downloaden)

4. Bij het toetreden van het gesprek kan je er zelf voor kiezen of je jouw camera aan wilt hebben of niet

5. Samen met de verkoopadviseur ga je in gesprek. In dit gesprek wordt er een offerte gedaan, eventueel de inruilwaarde van je auto bepaald en krijg jij alles te weten over de auto. Met behulp van ons systeem kunnen wij je alle zaken laten zien die jij moet weten bij het kopen van je nieuwe auto

corona maatregelen
 
 
 
 
 

De juiste auto gevonden?

Ben je overtuigd dat dit de auto is die je wilt? Dan maken we digitaal een voorstel. Het inruilen van je huidige auto is uiteraard gewoon mogelijk. Wanneer het voorstel naar je zin is kunnen we een contactloze proefrit inplannen bij een van onze vestigingen.

Of, bestel de auto online en wij bezorgen hem gratis bij je thuis. Vervolgens krijg je 14 dagen of 500 kilometer de tijd om te kijken of de auto écht bij je past. Kom je er tijdens de proefreis achter dat de auto toch niet is wat je precies zoekt, dan krijg je gewoon je geld terug. 

Afspraak inplannen

Wanneer je geïnteresseerd bent in een auto en je hier graag meer informatie over wilt krijgen kun je samen met ons Klant Contact Centrum een online afspraak inplannen met een van onze verkoopadviseurs.

Bij het inplannen geef je aan naar welke auto je voorkeur gaat en of je eventueel geïnteresseerd bent in een financiering of het inruilen van je huidige auto. We vragen vervolgens naar je email adres en telefoonnummer zodat we contact met je op kunnen nemen voor de Online afspraak. Op deze manier kan jij, zonder naar de showroom te komen, een auto bezichtigen. Gewoon thuis vanaf de bank en wanneer het jou uitkomt.

Bekijk onze Corona maatregelen

corona maatregelen

Vragen?

We helpen je graag verder. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8 tot 21 uur, op zaterdag van 8 tot 17 uur en zondag van 12 tot 18 uur. Ook op 31 december van 9 tot 17 uur.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl