Contact met Vaartland.nl

De Seat Tarraco FR Business Intense: Ruim, krachtig en stijlvol

De juiste auto niet gevonden?

Deze auto is verkocht maar niet getreurd! Maak een Car Alert aan. Dan ben jij als eerste op de hoogte wanneer er een vergelijkbare auto online komt.

Een auto met veel ruimte, hoge instap en de ideale gezinsauto. Dit zijn allemaal eigenschappen waar de Seat Tarraco FR Business Intense aan voldoet. Het grootste model van Seat, maar dan in de FR uitvoering, zorgt ervoor dat je naast ruimte ook aan sportiviteit geen gebrek hebt. Met zijn hoge zitpositie kijk je uit over alle voertuigen op de weg en met zijn flinke dosis sportiviteit en stijl, valt de auto niet alleen op basis van zijn grootte op, maar ook op basis van zijn unieke prestaties. 

Aan ruimte in deze occasion geen gebrek

De Seat Tarraco FR Business Intense occasion is de grootste SUV-occasion van Seat op de markt. En los van het feit dat ze een gigantisch ruime auto hebben gecreëerd, is Seat daarbij het oog voor detail, stijl en sportiviteit nooit vergeten. Met name sportiviteit zie je terug in de SUV, door de FR Business Intense uitvoering. De exterieurstijlen zijn strakker, de occasion beschikt over sportieve lichtmetalen velgen en ook de luxe en comfort zijn voor deze occasion vele malen hoger dan vergelijke SUV-modellen. Daarbij zijn ook de achterramen donkergetint uitgevoerd, zodat je volledige privacy hebt op de weg. Dat de auto opvalt op de weg is niet te missen, maar met de nieuwe full-led koplampen zijn ook de medeweggebruikers niet missen. In deze occasion is namelijk het zicht optimaal. 

Een interieur vol ruimte, opties en luxe

Een ruim exterieur biedt ook vele mogelijkheden voor het interieur. Door de grootte van deze occasion en hoge zitpositie, is het zowel voor de bestuurder als medepassagiers zeer comfortabel om met deze occasion te reizen. Zowel voorin als achterin is er aan ruimte geen gebrek. Daarbij hoort bij een grote auto, ook groots genieten. Met behulp van het 9.2 inch” digitale touchscreen scherm kan je radio, media en navigatie gemakkelijk bedienen. Ook is de Seat Tarraco FR Business Intense occasion uitgerust met mooie sfeerverlichting en luister je gemakkelijk in deze occasion naar je favoriete muziek met behulp van Apple Carplay of Android Auto. En om de moderniteit in deze auto helemaal af te maken, is het zelfs mogelijk om je telefoon draadloos op te laden in het laadvak in de middenconsole. Geen gedoe met kabels meer, een strak interieur is de nieuwe standaard voor deze occasion. 

Kenmerkende SUV prestaties

De Seat Tarraco FR Business Intense is niet alleen qua uiterlijk een upgrade ten opzichte van de Seat Taracco, want ook motorisch gezien is deze auto uniek. Met een 1.5L motor brengt deze auto een vermogen van 150 pk tot stand. Dit is een indrukwekkend vermogen, vooral gezien de grootte en het gewicht van de auto! Ondanks dit vermogen en gewicht, zijn de ergonomische prestaties van de Seat Tarraco FR Business Intense occasion ook niet verkeerd! Het gemiddelde werkelijke verbruik komt te liggen rond de 6,7L/100 km. 

Veiligheid door technologie

Deze occasion heeft niet alleen een sportieve upgrade gehad, want ook de techniek en veiligheidssystemen in de Seat Tarraco FR Business Intense zijn top of the line. Zo beschikt de auto over een uitgebreid parkeer assistent pakket, waarbij een 360 graden camera en parkeersensoren voor & achter inbegrepen zijn. Ook is voor lange ritten de Seat Tarraco FR Business Intense geschikt, omdat je hierbij de adaptieve cruise control opties kan gebruiken, waarbij je snelheid automatisch wordt aangepast aan je voorganger! Ook kan je ten alle tijden je focus op de weg houden, door de automatische licht en regensensoren die zich automatisch aanpassen aan de rijomstandigheden. Dit is allemaal nauw te volgen op het virtual dashboard waar deze auto over beschikt. Maar naast het gebruiksgemak, vergroot de technologie ook de veiligheid. Zo beschikt de auto over automatische noodrem assistentie, Lane assist en een automatische handrem. Ondanks de grootte van deze occasion, kan je ten alle tijden gemakkelijk en veilig jezelf over de weg navigeren. 

Een sportieve allround SUV

Voor een bestuurder die opzoek is naar een ruime, comfortabele en moderne auto, maar daarbij sportiviteit toch ook hoog in het vaandel heeft staan, is de Seat Tarraco FR Business Intense de ideale optie! Met een nieuw strak en vooral sportief design, maakt Seat deze occasion tot zijn grootste model in de SUV-klasse van Seat. Daarbij zijn sportieve lijnen terug te herkennen in het interieur, en beschikt de auto over een overdosis aan veiligheidsopties. Daarbij is het mede door de hoge zitpositie het erg gemakkelijk overzicht te bewaren in zo’n groot voertuig. Al met al is deze occasion een ideale ruime gezinsauto voor de sportieve rijder!

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl