Hoe werkt het

1. Selecteer uw gewenste occasion en klik op 'online kopen'. Laat uw gegevens achter en Vaartland.nl maakt voor u een handig Vaartland.nl account aan waarmee u alles kunt regelen. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven of u uw huidige auto wilt verkopen en of u eventueel een financiering wilt nemen.

2. Uw occasion kunt u reserveren door 250 euro aan te betalen. De aanbetaling wordt verrekend met het uiteindelijke aankoopbedrag. Indien u alsnog besluit om de occasion niet te kopen, ontvangt u de aanbetaling terug minus 85 euro voor het transport van de auto en administratie kosten.

3. Nadat Vaartland.nl uw aanbetaling heeft ontvangen. Neemt ons Klantencontactcentrum (KCC) direct contact met u op over de vervolgstappen. Bijvoorbeeld het verkopen van uw huidige auto of het afsluiten van een financiering. Ook kunt u direct een afspraak maken voor de levering van de auto. Houdt u er wel rekening mee dat wij in het weekend geen auto's afleveren.

4. Bij aflevering van de occasion kunt u ter plaatse het resterende aankoopbedrag betalen. Vervolgens wordt de auto  overgeschreven en is daarmee uw eigendom. 

5. Na aankoop start de proefreis; 14 dagen kunt u de auto ervaren in uw dagelijks gebruik tot een maximaal 500 kilometer. Bevalt de auto toch niet? Dan brengt u hem naar een vestiging bij u in de buurt. Vaartland.nl neemt de auto van u terug en  het volledige aankoopbedrag wordt teruggestort. Uiteraard dient de auto in dezelfde staat te verkeren als deze is geleverd.

Online servicepakket

1. Bekijk auto online Al onze informatie transparant en overzichtelijk zichtbaar
2. Reserveren Reserveer de auto voor een periode van 14 dagen.
3. Inruilen en Financiering Al onze infromatie transparant en overzichtelijk zichtbaar
4. Aflevering Haal de auto op bij Vaartland.nl of laat hem thuis brengen.
5. Proefreis van 14 dagen en/of 500km Test de auto in uw eigen tijd en bij uw eigen garage.
6. Retour? Niet goed = Geld terug
7. Garantie 6 maanden Autotrust garantie bij u om de hoek
Strenge eisen Alleen auto's die voldoen aan onze strenge voorwaarden worden aangeboden om online aan te kopen. Deze voorwaarden zijn o.a. dat de auto technisch en optisch in orde is, de volledige voertuighistorie bekend is en de kilometerstand logisch is verklaard doormiddel van een NAP/tellerrapport.

Online te koop

Bekijk volledige aanbod. Online auto's