Online kopen op Vaartland.nl

Op de website van Vaartland.nl koopt u uw occasion eenvoudig en snel online. Dit bespaart u tijd en bovendien hoeft u geen bezoek te brengen aan één van onze vestigingen. Het hele aankoopproces van uw occasions kunt u eenvoudig regelen op onze website. In onze virtuele showroom kunt u onze occasions goed bekijken en zelfs bijna aanraken. U kunt inzoomen tot op de millimeter. Zo loopt u in feite om de auto heen. Vervolgens neemt u virtueel plaats in de occasion om de auto van binnen te ervaren. Bekijk het interieur, het dashboard, de achterbank en vergeet vooral de hemelbekleding niet.

Enthousiast? Vul uw gegevens in en ontvang het Vaartland.nl Autorapport met aanvullende informatie, zoals de onderhoudshistorie en NAP (logische opbouw van de kilometerstand).

Voordelen online occasion kopen

- geen bezoek aan showroom

- zoeken en kopen vanuit huis

- automatisch 6 maanden Autotrust garantie

- 14 dagen proefreis tot max 500 kilometer

- aflevering naar keuze

 

Hoe werkt het

1. Selecteer uw favoriete occasion en geef aan dat u deze online wil kopen. Vaartland maakt voor u een account aan waarmee u alles kunt regelen. Indien u een auto wil verkopen kan u dan meteen aangeven. Ook de eventuele financiering kunt u hier eenvoudig regelen.

 

2. Uw occasion kunt u reserveren door 250 euro aan te betalen. De aanbetaling wordt verrekend met het uiteindelijke aankoopbedrag. Indien u alsnog besluit om de occasion niet te kopen, ontvangt u de aanbetaling terug.

 

3. Nadat uw aanbetaling is ontvangen, wordt de occasion klaargemaakt voor aflevering. In overleg met u wordt de plaats van aflevering bepaald; een van onze vestigingen of servicepunten, dan wel bij u thuis. 

 

4. Bij aflevering van de occasion moet het volledige aankoopbedrag zijn overgemaakt. De occasion wordt overgeschreven en is daarmee uw eigendom. 

 

5. Na aflevering heeft u twee weken om de occasion te ervaren tot een maximum van 500 kilometer. Binnen deze periode en kilometers heeft u de mogelijkheid om af te zien van de aankoop. Vaartland.nl koopt de occasion van u terug tegen het aankoopbedrag minus 250 euro voor verwerkingskosten. Uiteraard dient de occasion in dezelfde staat te verkeren waarin u hem heeft gekocht en mag er niet meer dan 500 kilometer mee gereden zijn.