Online auto kopen

Online kopen bij Vaartland.nl 


Het online kopen van bijvoorbeeld kleding en elektronica is tegenwoordig heel gebruikelijk. Het is makkelijk, snel en er zijn geen verrassingen over de service. Waarom zou dat bij het kopen van een auto anders moeten zijn? Bij Vaartland.nl vinden we dat onze klanten hetzelfde gemak en service verdienen.

De auto’s van onze Online Selectie kun je eenvoudig vanaf de bank kopen zonder een bezoek aan onze vestigingen. Wij bezorgen de auto vervolgens binnen 60 uur bij jou thuis. Gemak, snelheid en service zoals je gewend bent bij een online aankoop.

 

Bekijk ons aanbod online auto's
Delivery
Zorgeloos: 180 dagen garantie
Online gekochte auto's hebben 180 dagen garantie. Eventuele reparaties worden uitgevoerd door een garage bij jou in de buurt. Dus je hoeft niet terug naar een van onze filialen mocht er overhoop toch iets kapot gaan aan de auto. Zo kun je zorgeloos onderweg.
Bodystyle
Bespaar: meer auto voor je geld
Als je een auto online koopt bij Vaartland.nl bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld. Door ons grote netwerk kunnen wij voordelig inkopen. Dagelijks vergelijken we onze prijzen met de ANWB koerslijst. Gemiddeld zijn we €1.500 goedkoper. Dat bespaart jou de onderhandelingen voor de beste prijs.
Testdrive
Ontdek: 14 dagen kennismaken tijdens de proefreis
Met onze proefreis kun je pas echt goed kennismaken met je nieuwe auto. Je hebt 14 dagen de tijd om te ontdekken of de auto bij je past, waarbij je 500 kilometer mag rijden. Wanneer je binnen het termijn besluit om alsnog af te zien van je aankoop, ontvangt je het aankoopbedrag terug.
Report
Overzicht: gratis Nationaal Autorapport
Alle auto's uit onze Online Selectie zijn volledig gedocumenteerd en hebben een Nationaal Autorapport. Daarin staat onder meer het aantal eigenaren en de onderhoudshistorie. Het Nationaal Autorapport is heel eenvoudig in te zien, je hoeft alleen maar een gratis account aan te maken.
360-exterior
Gemak: blijf lekker thuis, wij regelen alles
Al onze auto's krijgen een fotoshoot in onze studio. Dit levert niet alleen haarscherpe foto's op, maar ook 360 graden opnames van zowel het interieur als het exterieur. Daardoor kan je virtueel plaatsnemen in de auto of er omheen lopen. Dat bespaart sowieso een rit naar een van onze vestigingen. Ophalen is ook niet nodig, want wij bezorgen de auto bij jou thuis of op je werk, als het maar in Nederland is.

Online te koop

Bekijk ons aanbod online auto's

211.271 Tevreden klanten gingen je voor

Met 34 jaar ervaring en al 211.271 verkochte auto's is er een grote kans dat je al iemand kent met een Vaartland.nl auto. In die 34 jaar heeft Vaartland.nl zich ontwikkeld van een lokale garagist naar de grootste aanbieder van Nederland. Door al die jaren trouw te blijven aan haar formule; veel verkopen tegen lage marges. Zelfs in de huidige tijd van complete transparantie blijft Vaartland.nl haar belofte waarmaken; méér auto voor je geld. Leuk, maar dat hoor je natuurlijk liever van andere klanten.

Online kopen in heel Nederland

Zij gingen je voor

Geweldig bedrijf persoonlijke aandacht voor je situatie en passend zoeken naar een voertuig. Erg goed en zeer empathisch.

Sparreboom

I highly recommend Vaartland! And I especially thank Duncan for the warm welcome, for his patience, for all the information provided. Thanks Duncan, thanks Vaartland!

Sorin Postolache

I highly recommend Vaartland! And I especially thank Aliyah for the warm welcome, for his patience, for all the information provided. Thanks Aliyah, thanks Vaartland!

Sorin Postolache

I highly recommend Vaartland! And I especially thank Alan for the warm welcome, for his patience, for all the information provided. Thanks Alan, thanks Vaartland!

Sorin Postolache

Hoe werkt het?

1 Bekijk onze occasions in de virtuele showroom, je kunt in 360∞ het interieur en exterieur inspecteren. Naast de algemene voertuiginformatie, heb je toegang tot het Nationaal Autorapport waarin alle beschikbare informatie is verzameld, zowel het aantal eigenaren als de onderhoudshistorie.
2 Nu je een keuze hebt gemaakt welke auto je online wilt kopen, moet je de auto eerst reserveren. Dat kan eenvoudig door middel van een aanbetaling van €250,-. Wij reserveren de auto alvast voor je. Zo kun je in alle rust de verzekering en/of financiering regelen.
3 Bovendien is het mogelijk om je huidige auto te verkopen via Vaartland.nl. Nadat je een account hebt aangemaakt en alle informatie hebt ingevoerd, ontvang je binnen 60 minuten een gegarandeerd bod!
4 Dan komt het moment waarop je hebt gewacht, de AFLEVERING! Je kunt ervoor kiezen om de auto op te halen bij een van onze vestigingen of de auto thuis te laten afleveren. Bij de aflevering kun je alvast een testrit maken terwijl je oude auto wordt gecontroleerd indien we die van je kopen. Als alles naar wens is, wordt de auto op naam gezet.
5 Nu start de Proefreis. Je krijgt 14 dagen de tijd om de auto te ervaren in het dagelijkse gebruik. Met een maximum van 500km. Dat geeft de mogelijkheid om de auto goed te leren kennen. Mocht je tijdens de proefreis ontdekken dat deze auto niet bij je past, dan krijg je gewoon je geld terug, daar doet Vaartland.nl niet moeilijk over!
Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl