Contact met Vaartland.nl

 

Alle info over 50-50 deal auto bij Vaartland.nl

Geld lenen kost geld.jpg

Wil je een nieuwe auto, maar wil je niet in 1 klap al je geld uitgeven? Dan kan een auto deels financieren of een auto kopen op afbetaling een oplossing zijn. 40% van onze klanten maakt gebruik van deze mogelijkheid om te lenen voor een auto en er zijn verschillende opties.

Een van de opties is een auto kopen met 50 50 deal, deze optie staat in het teken van auto nu kopen later betalen. Al ziet deze fifty fifty deal auto er tegenwoordig wat anders uit dan vroeger.

Nu kopen later betalen auto

Vroeger kon je bij verschillende (occasion)dealers gebruik maken van een zogeheten 50 50 deal. Bij dit soort deals betaalde je 50% van het bedrag bij de aankoop en de andere 50% pas over een afgesproken aantal jaar. Je betaalde hier geen rente over zolang je de tweede 50% maar op tijd betaalde. Er was hier dus sprake van een 50 50 deal auto zonder rente. Kon je na de afgesproken termijn het bedrag niet betalen? Dan zat je vaak ook gelijk vast aan de wettelijke maximale rente.

Zo’n auto kopen later betalen zonder rente hoeft dus niet altijd een voordeel te zijn. Dit is ook een van de redenen dat dit tegenwoordig niet meer mag. 

Is een auto met 0 procent rente kopen mogelijk?

Vanaf september 2016 is het door de AFM (Autoriteit Financiële Markten) verboden om leningen aan te bieden met een rente van 0%. Een lening afsluiten tegen 0% rente is dus niet meer mogelijk.

Een auto 50-50 deal bestaat nog wel maar met andere voorwaarden. Omdat een 50 50 deal auto rentevrij niet meer mag betaal je tegenwoordig 50% bij de aanschaf van de auto. De andere 50% wordt gefinancierd middels een consumptief krediet.

Tweedehands auto 50 50 deal

Een 50/50 deal is dus niet alleen mogelijk bij nieuwe auto’s. Het is ook mogelijk om een occasion 50 50 deal te sluiten, ook bij Vaartland.nl. Je betaalt bij de aankoop van je auto de helft van het bedrag. De andere helft financier je met behulp van De Autofinancier. Per maand los je deze lening af. 

Samen met De Autofinancier wordt bepaald welke looptijd het beste bij jou past. In tegenstelling tot de 50 50 deal auto zonder rente 2019 betaal je tegenwoordig wel rente over het geleende bedrag. Hoe hoog deze rente is hangt af van de bank. De Autofinancier vergelijkt de voorstellen van verschillende banken en de voordeligste wordt uiteindelijk met je besproken.

Auto kopen 50 50 deal

Of je nou een 50 50 deal Toyota, 50 50 deal Ford of 50 50 deal Peugeot wilt. Je kan het makkelijk aanvragen via deze pagina. Mocht je meer informatie willen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met ons Klant Contact Centrum.

financieren auto vaartland
Meer weten over financiering

Wat kan/mag je verwachten?

Persoonlijk advies op basis van jouw financiële situatie.
Direct een indicatie berekenen van jouw mogelijkheden voor een autofinanciering.
Uitstekende deal
Snelle opvolging en afhandeling. Je kunt binnen 24 uur over jouw geld beschikken, mits je aan alle voorwaarden hebt voldaan.
  

Logo autofinancier.png


De Autofinancier is al ruim 12 jaar dé tussenpersoon op het gebied van autofinancieringen en verzekeringen. Door de samenwerking met diverse banken en verzekeraars kunnen ze scherpe tarieven hanteren. Als klant van Vaartland.nl profiteert u van de gunstige deal/condities. De Autofinancier biedt u de zekerheid van een deskundig advies en is in veel gevallen voordeliger dan andere aanbieders. Geeft u de voorkeur aan een persoonlijk advies bij u thuis of op kantoor, kies dan voor De Autofinancier. Profiteer van deze deal!

 

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl