Contactloze proefrit

Met onze contactloze proefrit geven wij jou de mogelijkheid om contactloos jouw droomauto proef te rijden. Wanneer je een proefrit hebt gepland zorgen wij ervoor dat de auto, volledig gedesinfecteerd bij ons contactloos proefrit station voor je klaarstaat bij één van onze vestigingen. Mocht je na de proefrit helemaal overtuigd zijn en de auto willen kopen, zal je samen met de verkoper de deal online sluiten. Mocht je interesse hebben in een contactloze proefrit, neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum. Dit kan je gemakkelijk doen via de Chat Button rechts onderin de pagina.

corona maatregelen
 
 
 
 
 

Hoe werkt het?

1. Wanneer je een auto op het oog hebt kan je via ons klant contact centrum een afspraak maken voor een contactloze proefrit die geheel voldoet aan de richtlijnen van het RIVM.

2. De proefrit zal vervolgens ingepland worden op een gewenst tijdvak van 1 uur, dus bijvoorbeeld tussen 09:00 en 10:00.

3. Binnen het vooraf afgesproken tijdvak zal onze verkoopadviseur de auto desinfecteren en voor je klaarzetten bij ons contactloos proefrit station. Hier kan je een proefrit rijden van maximaal 30 minuten

4. Mocht je na de proefrit besluiten om de auto te willen kopen, maken we een online afspraak om de deal te sluiten en een aflevering in te plannen. Zo heeft Vaartland.nl de tijd om de auto klaar te maken voor aflevering. In de tussentijd kun jij het geld overmaken via iDeal of bankoverschrijving.

5. Je nieuwe auto wordt op de afgesproken dag (contactloos) op de locatie waar ook de proefrit heeft plaatsgevonden afgeleverd.

Vaartland.nl neemt voor, tijdens en na de proefrit aan huis extra beschermende maatregelen om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken. 

Aan de proefrit aan huis zijn een aantal voorwaarden verbonden:

- De proefrit aan huis duurt maximaal 30 minuten.

- We ontvangen voor de proefrit een foto van een geldig rijbewijs.

- Gedurende de proefrit aan huis worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen.

- Het is niet mogelijk om onze showrooms te betreden.

Vaartland.nl neemt verder de volgende maatregelen om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken: 

- Dashboard, handrem, handgrepen etc. worden voor én na de proefrit ontsmet met desinfecterend schoonmaakmiddel.

- Er worden handschoenen en beschermhoezen voor de stoelen beschikbaar gesteld voor tijdens de proefrit.

- Tijdens de proefrit wacht onze verkoopadviseur buiten totdat je weer terug bent. 

Wil je een afspraak voor een proefrit aan huis inplannen? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met ons Klant Contact Centrum.

Bekijk onze Corona maatregelen

Veel gestelde vragen Contactloze proefrit

Het is mogelijk om je huidige auto in te ruilen bij een contactloze proefrit. Neem de auto die je wilt inruilen mee naar de proefrit locatie en de verkoopadviseur zal jouw auto beoordelen terwijl jij de proefrit maakt.

Indien je een auto wilt kopen via één van onze vestigingen, werkt het als volgt;

Nadat je een contactloze proefrit hebt gemaakt en er van overtuigd bent dat dit de auto is die je wilt zal de verkoper via een videogesprek contact met je opnemen om de deal te sluiten en een aflevering in te plannen.

corona maatregelen

Vragen?

We helpen je graag verder. Op werkdagen zijn we bereikbaar van 8 tot 21 uur, op zaterdag van 8 tot 17 uur en zondag van 12 tot 18 uur. Ook op 31 december van 9 tot 17 uur.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl