Contact met Vaartland.nl

 

Is de Volvo C70 een goede auto voor jou?

Een bekend model van Volvo is de C70 welke beschikbaar is als cabriolet. Je ziet de C70 modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de C70 goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 221pk uit een benzine en diesel motor.

Onderhoud je de C70 volgens de voorschriften van Volvo? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte C70 is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Volvo ook nog goed. Meer weten over deze Volvo C70? Lees dan vooral verder.

Volvo C70
 
 
 
 
 

Volvo C70 specificaties en kenmerken

Is een Volvo C70 geschikt voor jou? Dan wil je goed de verschillende modellen en de C70 kenmerken kunnen vergelijken. Zo kan je kiezen uit 136pk tot 221pk uit een benzine en diesel motor. De C70 komt met een automatische of handgeschakelde versnellingsbak met 5 en 6 versnellingen.

Bij het kiezen van de juiste C70 kijk je naar de voor- en nadelen. Zo weet je of deze aansluit bij jouw dagelijkse gebruik. Heb je bijvoorbeeld een slechte rug of ben je slecht ter been? De C70 heeft niet een hoge instap. De Volvo C70 is zoals eerder genoemd beschikbaar als cabriolet. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks meeneemt of wat je met de auto wilt transporteren.

Wat is de Volvo C70 prijs?

De Volvo C70 is inmiddels niet meer in productie. De nieuwprijs van een Volvo C70 begon toen deze nog in productie was bij circa 45.000 euro. Tegenwoordig koop je ze al vanaf 2500 euro maar hou voor een goed model met weinig kilometers rekening met ongeveer 9000 euro.

Bekijk huidige aanbod Volvo C70

Een Volvo C70 cabriolet

De Volvo C70 is onder andere beschikbaar als cabrio. De cabriolet Volvo C70 maakt een simpel ritje naar de supermarkt al een genot. Wie houdt er niet van om buiten in het zonnetje te zitten? Je voelt de zon, ruikt het gras en geniet met de C70 van elke kilometer. Zeker met 136pk tot 221pk onder de voeten.

Doordat een cabrio C70 een relatief hoge aanschafwaarde heeft, krijg je er als je hem weer doorverkoopt ook meer voor terug, mits je de auto goed onderhouden hebt natuurlijk. Wil je een Volvo C70 verkopen? Doe dat dan ook in het voorjaar wanneer de vraag hoger is. Zo krijg je er vaak meer voor terug. Begint het in november te regenen en verwacht je de cabriolet niet meer te rijden? Dan kun je toch beter wachten met verkopen tot de zon weer schijnt en de vraag een stuk hoger is.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl