Contact met Vaartland.nl

 

De Volkswagen Eos, is het de juiste auto voor jou?

De Eos is een karakteristiek cabriolet model van Volkswagen. Dit populaire model is uitgevoerd met een benzine en diesel motor met maximaal 200pk. Je ziet de Eos modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Eos goed mee.

Verzorg je de Eos goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Eos is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Volkswagen ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Volkswagen Eos? Lees dan vooral door.

Volkswagen Eos
 
 
 
 
 

Een Volkswagen Eos cabriolet

De Volkswagen Eos is onder andere beschikbaar als cabrio. De cabriolet Volkswagen Eos maakt een simpel ritje naar de supermarkt al een genot. Wie houdt er niet van om buiten in het zonnetje te zitten? Je voelt de zon, ruikt het gras en geniet met de Eos van elke kilometer. Zeker met 116pk tot 200pk onder de voeten.

Doordat een cabrio Eos een relatief hoge aanschafwaarde heeft, krijg je er als je hem weer doorverkoopt ook meer voor terug, mits je de auto goed onderhouden hebt natuurlijk. Wil je een Volkswagen Eos verkopen? Doe dat dan ook in het voorjaar wanneer de vraag hoger is. Zo krijg je er vaak meer voor terug. Begint het in november te regenen en verwacht je de cabriolet niet meer te rijden? Dan kun je toch beter wachten met verkopen tot de zon weer schijnt en de vraag een stuk hoger is.

Volkswagen Eos specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Volkswagen Eos? Dan is het handig om de Eos specificaties in te kunnen zien. De Volkswagen Eos komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 116pk tot 200pk uit een benzine en diesel motor. De Volkswagen komt uitgevoerd met een automatische of handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Volkswagen Eos kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Eos heeft niet een hoge instap.


Bekijk huidige aanbod Volkswagen Eos

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl