Contact met Vaartland.nl

 

De Volkswagen Bora, is het een goede auto voor jou?

De Bora is een bekend model van Volkswagen. Hij is beschikbaar als sedan. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 178pk uit een benzine motor. Je ziet de Bora modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen.

Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Bora goed mee. De prijs voor een gebruikte Bora is aantrekkelijk en ga je er goed mee om, dan is de restwaarde van deze Volkswagen ook nog eens aantrekkelijk. Onderhoud je de Bora goed? Dan kun je er ook voor dagelijkse ritjes goed op vertrouwen. Meer weten over deze Volkswagen Bora? Lees dan vooral verder.

Volkswagen Bora
 
 
 
 
 

Een Volkswagen Bora sedan

De Volkswagen Bora is onder andere beschikbaar als sedan. Hoewel SUV en hatchback modellen tegenwoordig goed verkocht worden is de sedan nog steeds populair. Zo ook de Volkswagen Bora modellen. Het Bora model is als sedan gemaakt met 101pk tot 178pk onder de voeten welke via een handgeschakelde versnellingsbak wordt aangedreven.

De Bora kenmerkt zich als sedan doordat het motorgedeelte, zitgedeelte en laadruimte alle drie afgesloten zijn van elkaar. Bij de Volkswagen Bora kan de bestuurdersruimte dus niet bereikt worden via de kofferbak. Wil je met de Bora op wintersport? Dan kan dit dus onhandig zijn.

Volkswagen Bora specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Volkswagen Bora? Het is dan goed om de Bora kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine motor met 101pk tot 178pk. De Volkswagen beschikt over een handgeschakelde transmissie met 4, 5 en 6 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Bora kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Bora heeft niet een hoge instap. De Volkswagen Bora is zoals eerder genoemd beschikbaar als sedan. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren.


Bekijk huidige aanbod Volkswagen Bora

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl