Contact met Vaartland.nl

 

Is de Toyota Proace de juiste auto voor jou?

Een bekend model van Toyota is de Proace welke beschikbaar is als bedrijfswagen. Je ziet de Proace modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Proace goed mee. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 163pk uit een diesel motor.

Onderhoud je de Proace volgens de voorschriften van Toyota? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Proace is ook nog eens aantrekkelijk. Ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Toyota ook nog goed. Meer weten over deze Toyota Proace? Lees dan vooral verder.

Toyota Proace
 
 
 
 
 

Een Toyota Proace bedrijfswagen

De Toyota Proace is onder andere beschikbaar als bedrijfswagen. Dit maakt de Toyota Proace perfect als vervoersmiddels voor je bedrijf of eigen onderneming. Ook voor de eventuele verhuizing of trip naar de Ikea heeft de Proace genoeg ruimte.

Door het vermogen van 90pk tot 163pk en de handgeschakelde versnellingsbak komt deze Proace prima vooruit. Verwacht geen sportauto maar als comfort belangrijk is ben je met de Toyota Proace ook aan het juiste adres. Met de juiste banden heb je ook nog eens goede grip op onverharde wegen. Handig voor het werken op een bedrijfsterrein of boeren erf.

Toyota Proace specificaties en kenmerken

De juiste auto kiezen kan lastig zijn. Dan helpt het als je de Toyota Proace kenmerken kan vergelijken met andere modellen. Zo kan je met de Proace kiezen uit een diesel motor met 90pk tot 163pk. Ook beschikt de Toyota over een handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Wat zijn de voor- en nadelen van een Toyota Proace? Sluit een Proace bijvoorbeeld aan bij jouw dagelijkse gebruik? De Proace heeft namelijk geen hoge instap. Let hier op als je een slechte rug hebt of slecht ter been bent. De Toyota Proace is zoals eerder genoemd beschikbaar als bedrijfswagen. Houd hier rekening mee als je weet hoeveel mensen je meestal mee moet nemen of wat je verder met de auto wilt transporteren. Interesse in een Toyota Proace 2018 of Toyota Proace 2019?

Bekijk huidige aanbod Toyota Proace

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl