Contact met Vaartland.nl

 

De Toyota Mr2, is het een goede auto voor jou?

Een Toyota Mr2 is een bekend model welke beschikbaar is als coupe. Je ziet de Mr2 modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 156pk welke via een automatische of handgeschakelde transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de Mr2 goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Mr2 is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Toyota ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Toyota Mr2? In dit artikel lees je het.

Toyota Mr2
 
 
 
 
 

Een Toyota Mr2 coupe

De Toyota Mr2 is onder andere beschikbaar als coupé. Dankzij de aflopende daklijn van de coupé Mr2 heeft deze een sportieve en luxe uitstraling. Hierdoor is er relatief weinig ruimte voor passagiers op de achterbank.

Over het algemeen geldt dat coupés veiliger zijn dan varianten met meerdere deuren. Het stijve frame van de Toyota Mr2 coupé modellen maakt deze sterker bij een aanrijding en zorgt voor fijne rijeigenschappen. Zeker met 124pk tot 156pk onder de voeten.

Omdat de Mr2 onderdelen deelt met andere Toyota is deze relatief goed te onderhouden. Beter dan bijvoorbeeld een sportauto waar onderdelen soms specifiek gemaakt zijn voor 1 model auto.

Toyota Mr2 specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Toyota Mr2 modellen. Dan helpt het als je de Toyota Mr2 kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Mr2 kiezen uit een benzine motor met 124pk tot 156pk. Ook beschikt de Toyota over een automatische of handgeschakelde transmissie met 5 en 6 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Toyota Mr2 kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Mr2 aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Mr2 heeft namelijk geen hoge instap. De Toyota Mr2 is zoals eerder genoemd beschikbaar als coupe. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen. Interesse in een Toyota MR2 1991, Toyota MR2 1986 of Toyota MR2 2000?

Bekijk huidige aanbod Toyota MR2

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl