Contact met Vaartland.nl

 

Is de Toyota Mirai een auto voor jou?

Een Toyota Mirai is een bekend model welke beschikbaar is als sedan. Je ziet de Mirai modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 182pk welke via een automatische transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de Mirai goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Mirai is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Toyota ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Toyota Mirai? In dit artikel lees je het.

Toyota Mirai
 
 
 
 
 

Een Toyota Mirai sedan

De Toyota Mirai is onder andere beschikbaar als sedan. Hoewel SUV en hatchback modellen tegenwoordig goed verkocht worden is de sedan nog steeds populair. Zo ook de Toyota Mirai modellen. Het Mirai model is als sedan gemaakt met 154pk tot 182pk onder de voeten welke via een automatische versnellingsbak wordt aangedreven.

De Mirai kenmerkt zich als sedan doordat het motorgedeelte, zitgedeelte en laadruimte alle drie afgesloten zijn van elkaar. Bij de Toyota Mirai kan de bestuurdersruimte dus niet bereikt worden via de kofferbak. Wil je met de Mirai op wintersport? Dan kan dit dus onhandig zijn.

Toyota Mirai specificaties en kenmerken

Een goede keuze maken kan lastig zijn, zeker tussen de verschillende Toyota Mirai modellen. Dan helpt het als je de Toyota Mirai kenmerken kan vergelijken. Zo kan je met de Mirai kiezen uit een Waterstof motor met 154pk tot 182pk. Ook beschikt de Toyota over een automatische transmissie met 1 versnellingen.

Bij de juiste keuze voor een Toyota Mirai kijk je naar de voor- en nadelen. Sluit een Mirai aan bij jouw dagelijkse gebruik? Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Mirai heeft namelijk geen hoge instap. De Toyota Mirai is zoals eerder genoemd beschikbaar als sedan. Houd hier rekening mee als je kijkt naar wat je wilt transporteren of hoeveel mensen je mee wilt nemen.

Bekijk huidige aanbod Toyota Mirai

Veelgestelde Toyota Mirai vragen

Hoeveel kost de Toyota Mirai?

De prijslijst van de Toyota Mirai begint bij 65.995 euro. Hiervoor krijg je de zeer rijk uitgeruste Dynamic uitvoering. Opties als aniline leder en een head-up display kunnen de prijs laten oplopen tot net onder de 80.000 euro.

Hoe werkt Toyota Mirai?

De Toyota Mirai is een waterstof auto. Dit betekend dat in het aandrijfsysteem zuurstof en waterstof samen komen in de brandstofcel. Hierdoor ontstaat de elektriciteit die de elektromotor laat draaien. In praktijk voelt het dus als een elektrische auto.

Hoeveel PK heeft de Toyota Mirai?

De brandstofcel en elektrische motor geven de Toyota Mirai een vermogen van 182 Pk (134 Kw) en 300 Nm koppel.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl