Contact met Vaartland.nl

 

Is de Toyota Corolla-verso een goede auto voor jou?

Een Toyota Corolla-verso is een bekend model welke beschikbaar is als MPV. Je ziet de Corolla-verso modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er relatief veel van gemaakt door de jaren heen. Dit populaire model is geproduceerd met maximaal 127pk welke via een automatische of handgeschakelde transmissie bij de wielen komt.

Onderhoud je de Corolla-verso goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Corolla-verso is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Toyota ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Toyota Corolla-verso? In dit artikel lees je het.

Toyota Corolla-verso
 
 
 
 
 

Een Toyota Corolla-verso MPV

De Toyota Corolla-verso is onder andere beschikbaar als MPV. Dit maakt de Corolla-verso perfect als gezinsauto. De Corolla-verso heeft veel interieurruimte maar verbruikt minder brandstof dan een vergelijkbare SUV door een meer gestroomlijnd ontwerp. Naast genoeg been- en zitruimte hou je ook nog genoeg ruimte over boodschappen.

Door het gebruik van fijne motoren kom je met de benzine en diesel Corolla-verso met 109pk tot 127pk goed uit de voeten. Zeker met de nieuwere motoren kan je genieten van een lager brandstofverbruik. De Toyota Corolla-verso maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Toyota Corolla-verso specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Toyota Corolla-verso? Het is dan goed om de Corolla-verso kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine en diesel motor met 109pk tot 127pk. De Toyota beschikt over een automatische of handgeschakelde transmissie met 4 en 5 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Corolla-verso kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Corolla-verso heeft namelijk geen hoge instap. De Toyota Corolla-verso is zoals eerder genoemd beschikbaar als MPV. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren. Ook interesse in een Toyota Corolla Verso 2006, Toyota Corolla Verso 2005, Toyota Corolla Verso 2004, Toyota Corolla Verso 2007 of Toyota Corolla Verso 2008?

Bekijk huidige aanbod Toyota Corolla-verso

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?
(nu bereikbaar)

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl