Contact met Vaartland.nl

 

Toyota Camry – Ruime en stille sedan met prettig rijcomfort

De Camry is een ruime hybride sedan van het Japanse merk Toyota. De eerste Toyota Camry, de Toyota Camry 1982 werd geïntroduceerd in het hoge middenklasse segment. De Toyota Camry was van 2004 tot en met 2018 niet te verkrijgen in Europa. In 2019 maakte het model zijn rentree in de Europese sedanmarkt.

De Toyota Camry 2019 is een relatief schone auto dankzij de hybride motor. De Toyota Camry auto is voorzien van een benzinemotor en bij het opstarten slaat de elektrische motor aan. Dit systeem zorgt ervoor dat deze Toyota zeer zuinig is in zijn klasse. Omdat de Toyota Camry 2019 en de Toyota Camry 2020 nog relatief nieuw zijn worden oudere modellen met mondjesmaat als occasions aangeboden, hou daarom het aanbod van de Toyota Camry goed in gaten op Vaartland.nl.

 

 
 
 
 
 

Een stille rit totdat je sportief gaat rijden

De Toyota Camry is een ruime sedan met isolatie door de gehele carrosserie waardoor deze auto bijzonder stil is. Daarnaast zorgt de hybride motor ervoor dat je bij het optrekken het gebrom van de motor niet zal horen. Voor wie wat meer pit wil kan de sportstand ingeschakeld worden, de motor zal grommen om jouw sportieve rijstijl tot uiting te laten komen. Het grote onderstel maakt de wegligging zeer stabiel, wat meehelpt bij het bochtenwerk.

Toyota Camry modellen vaartland

Comfortabel rijden

De Toyota Camry is een praktische familieauto waarbij je als bestuurder niets hoeft in te leveren qua rijcomfort. De auto biedt ruimte voor 5 passagiers en heeft behoorlijke beenruimte achterin. De Toyota Camry heeft voldoende kofferbakruimte voor vakantiespullen, verhuismaterialen en andere grote materialen. De achterbank kan naar voren geklapt worden waardoor je nog meer laadruimte krijgt. De Adaptive Cruise Control maakt de Toyota Camry ook uitermate geschikt voor woon-werkverkeer.

Cruisen in comfort en luxe

De Toyota Camry is een vrij grote auto waardoor hij een stabiele wegligging heeft, wat zorgt voor een prettig rijcomfort. Door de ruime opzet van auto geeft de Camry een gevoel van luxe. In het interieur wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen en stijlen. De stoelen zijn bekleed met een luxe glad afgewerkte stof. De nieuwste generatie is voorzien van Apple CarPlay en Android Auto waarmee je makkelijk kan koppelen om media af te spelen en te telefoneren.

 

 

Bekijk huidige aanbod Toyota Camry

Plus- en minpunten van de Toyota Camry

+ De hybride motor maakt de Toyota Camry een zuinige auto
+ Start stil en snel op met de hybride motor
+ Veel ruimte en vooral veel beenruimte achterin
+ Standaard variant is compleet uitgerust
+ Standaard voorzien van achteruitrijcamera’s
+ Extra isolatielaag, waardoor de auto erg stil is vanbinnen 

- De bewegende delen voelen wat goedkoop aan; de opbergbox van het midden console, uitklapbare armleuning achterin en de USB-aansluiting bij de bestuurder.
- Remmen voelt wat abrupt aan
- Veiligheidssysteem heeft geen dode hoek waarschuwing en deze kun je ook niet als optie toe laten voegen
- Geen Android Auto

Populair Toyota Camry uitvoeringen

Er zijn 5 verschillende Toyota Camry modellen: Active, Dynamic, Business Plus, Executive, Premium. Het instapmodel Toyota Camry Active komt standaard met airconditioning, Climate Control, audio en telefoonbediening vanaf het stuur, elektrisch verstelbare bestuurdersstoel en parkeerhulpcamera achter met hulplijnen.

Een luxere uitvoering is de Toyota Camry Executive. Deze versie heeft een grotere motorinhoud, lederen deurpanelen, alle stoelen zijn elektrisch verstelbaar en je krijgt parkeersensoren aan de voorkant. Deze auto is wat minder energiezuinig dan het instapmodel.

Voor wie premium luxe wil ervaren is er de Toyota Camry Executive. De motorinhoud blijft hetzelfde, maar de luxe voor bijrijders wordt vergroot. Climate Control is verdeeld in 3 zones en achterbank rugleuningen zijn elektrisch verstelbaar.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl