Contact met Vaartland.nl

 

De Tesla Model S; de best presterende sedan ooit gebouwd

De Tesla Model S is een revolutie in de autotechniek. Tesla’s hoogstaande elektrische aandrijving levert adembenemende prestaties en Model S onderscheidt zich door zijn vormgeving, vernuftigheid en zijn prestaties. Hiermee is de nieuwe Tesla Model S de best presterende sedan ooit gebouwd.

tesla model s vaartland
 
 
 
 
 

Tesla Model S Plaid en Long Range

De Tesla Model S 2021 is de opvolger van de Tesla Model S P100D en is er in twee uitvoeringen; de Plaid en de Long Range. Zowel de Plaid- als Long Range-aandrijflijnen bieden waanzinnige kracht en acceleratie. Deze aandrijvingen leiden tot een acceleratie die soepel, direct en stil is.

Tesla Model S performance

De Tesla Model S Long Range trekt in 3,2 seconden op naar 100 km per uur en heeft een topsnelheid van 250 km per uur en een actieradius van maar liefst 652 km. Hiermee biedt deze auto het grootste bereik ooit. Deze auto is beschikbaar vanaf € 99.990.

Ook de Tesla Model S Plaid levert een unieke performance met een acceleratie van 0 naar 100 km per uur in slechts 2,1 seconden, een topsnelheid van 322 km per uur en een actieradius van 637 km. Deze auto is beschikbaar vanaf € 129.990.

Ongeëvenaarde prestaties en een verfijnd ontwerp

Verrassend en ruim interieur

Met een lengte van 497 cm en een breedte van 196 cm is de Tesla Model S 2021 een grote sedan met 5 zitplaatsen. De auto is van alle comfort voorzien. Zo is er Bluetooth voor meerdere apparaten beschikbaar, kan elke passagier draadloos en via USB-C snel opladen en biedt het audiosysteem met 22 luidsprekers en actieve ruisonderdrukking de beste luisterervaring.

Vanuit elke kijkhoek heb je zicht op het 17 inch Cinematic Display, met levensechte kleuren en uitzonderlijke reactiesnelheid. De passagiers achterin kunnen genieten van een eigen scherm tussen de twee voorstoelen. Optioneel kunnen hiervoor twee draadloze controllers worden besteld waardoor het mogelijk is achterin de Tesla Model S te gamen.

De accu is op de vloer gemonteerd. Daardoor heeft de Tesla Model S zowel voor als achter kofferbakruimte en dankzij de neerklapbare achterbank maak je dit zelfs nog ruimer.

Optimaal comfort met zelfrijdende besturing

Met Autopilot kan de Tesla Model S automatisch sturen, accelereren en remmen binnen zijn rijstrook. Uiteraard wel onder jouw toezicht. Met de volledig zelfrijdende besturing behoren ook automatisch inparkeren en jouw auto ‘oproepen’ tot de mogelijkheden. Elke Model S is bovendien voorzien van Tesla's nieuwste actieve veiligheidsfuncties, zoals Automatic Emergency Braking, om jouw veiligheid te waarborgen.

Efficiënt en veilig exterieur

De iconische look maakt van deze auto een echte blikvanger. De bredere carrosserie van de nieuwe Tesla Model S zorgt voor een optimale wegligging en een laag risico op kantelen. Dit terwijl de geoptimaliseerde aerodynamica zorgt voor minimale weerstand. Deze auto is ontworpen voor snelheid, bereik en ongeëvenaarde efficiënte.

Aan de achter-, zij- en voorkant van de Tesla Model S zitten camera’s en ultrasone sensoren die helpen bij het parkeren. De sensoren detecteren daarnaast ook nabije voertuigen waarmee mogelijke aanrijdingen voorkomen kunnen worden.

Onderweg opladen

Tesla heeft ’s werelds grootste en snelste oplaadnetwerk. De 145 kW laadpalen zijn door heel Europa op strategische plekken geplaatst. Met meer dan 25.000 Superchargers wereldwijd is er dus altijd één in de buurt te vinden.

De ingebouwde navigatie in de Tesla Model S berekent de slimste laadstrategie en leidt je automatisch naar goed bereikbare Superchargers. Hier is jouw Tesla in ongeveer 30 minuten weer opgeladen*.

* Superchargers leveren snel energie. De laadsnelheid neemt langzaam af zodra de accu voller raakt.

Bekijk huidige aanbodTesla Model S

Pluspunten van de Tesla Model S

+ Met een actieradius van 635 km heeft deze auto het grootste accubereik
+ De snelste acceleratie van alle bestaande elektrische auto’s
+ Grootste en snelste oplaadnetwerk dankzij Supercharger-oplaadpunten

Minpunten van de Tesla Model S

- Prijzig segment
- Beperkt zicht door de achterruit

Veelgestelde Tesla Model S vragen

Hoe snel gaat een Tesla Model S van 0 naar 100 km?

In slecht 2,1 seconden brengt de Tesla Model S Plaid je van 0 naar 100 km per uur. Met zo’n 6 tellen kan deze auto dus op zijn topsnelheid van 322 km per uur zitten. De Tesla Model S Long Range trekt in 3,2 seconden op naar 100 km per uur en heeft een topsnelheid van 250 km per uur.

Hoeveel km Tesla Model S?

De Tesla Model S Plaid heeft een actieradius van 635 km. De Tesla Model S Longe Range heeft een actieradius van maar liefst 652 km. Hiermee heeft deze auto het grootste accubereik onder de elektrische auto’s die nu in productie zijn.

Is Tesla Model S een automaat?

De Tesla Model S is een automaat. Een elektrische auto heeft geen versnellingen en is daarmee standaard een automaat. Een elektromotor kan zijn werk op alle snelheden doen, waardoor het niet nodig is om te schakelen.

Hoeveel pk heeft een Tesla Model S?

De Tesla Model S 2021 heeft maximum vermogen van 1.020 pk waarmee een topsnelheid van 322 km per uur kan worden behaald. De long plaid range heeft 670 pk en bereikt hiermee een topsnelheid van 250 km per uur.

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl