Contact met Vaartland.nl

 

Is de Skoda Roomster een auto voor jou?

De Roomster is een kenmerkende MPV van het merk Skoda. Dit bekende Skoda model is uitgevoerd met een benzine motor met maximaal 105pk. Je ziet de Roomster modellen misschien niet vaak voorkomen op de weg, toch zijn er redelijk veel van gemaakt. Ook op de Hollandse wegen kom je met de Roomster goed mee.

Onderhoud en verzorg je de Roomster goed en volgens de eisen van Skoda? Dan kun je er ook voor dagelijks gebruik goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Roomster is aantrekkelijk voor het type en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Roomster ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Skoda Roomster? Lees dan vooral de rest van dit artikel.

Skoda Roomster
 
 
 
 
 

Een Skoda Roomster MPV

De Skoda Roomster is onder andere beschikbaar als MPV. Dit maakt de Roomster perfect als gezinsauto. De Roomster heeft veel interieurruimte maar verbruikt minder brandstof dan een vergelijkbare SUV door een meer gestroomlijnd ontwerp. Naast genoeg been- en zitruimte hou je ook nog genoeg ruimte over boodschappen.

Door het gebruik van fijne motoren kom je met de benzine Roomster met 64pk tot 105pk goed uit de voeten. Zeker met de nieuwere motoren kan je genieten van een lager brandstofverbruik. De Skoda Roomster maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Skoda Roomster specificaties en kenmerken

Wil je meer weten over de Skoda Roomster? Het is dan goed om de Roomster kenmerken te vergelijken. Zo kan je kiezen uit een benzine motor met 64pk tot 105pk. De Skoda beschikt over een handgeschakelde transmissie met 5 versnellingen.

Bij het kijken naar de voor- en nadelen van een Roomster kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? De Roomster heeft namelijk geen hoge instap. De Skoda Roomster is zoals eerder genoemd beschikbaar als MPV. Houd hier ook rekening mee als je kijkt naar hoeveel mensen je dagelijks mee neemt of wat je met de auto wilt transporteren. Interesse in een Skoda Roomster 2007 of Skoda Roomster 2016?

Bekijk huidige aanbod Skoda Roomster

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl