Contact met Vaartland.nl

 

De Skoda Octavia-combi, is het een goede auto voor jou?

De Octavia-combi is een karakteristiek stationwagen model van Skoda. Dit populaire model is uitgevoerd met een benzine, diesel en hybride / benzine motor met maximaal 150pk. Je ziet de Octavia-combi modellen misschien niet vaak op de weg, toch zijn er van het type redelijk veel gemaakt door de jaren heen. Ook op de Nederlandse wegen kom je met de Octavia-combi goed mee.

Verzorg je de Octavia-combi goed? Dan kun je er ook voor dagelijks verkeer goed op vertrouwen. De prijs voor een gebruikte Octavia-combi is aantrekkelijk en ga je er goed mee om? Dan is de restwaarde van deze Skoda ook nog eens aantrekkelijk. Meer weten over deze Skoda Octavia-combi? Lees dan vooral door.

Skoda Octavia-combi
 
 
 
 
 

Een Skoda Octavia-combi stationwagen

De Skoda Octavia-combi is onder andere beschikbaar als station. De Skoda Octavia-combi is perfect als gezinsauto. De lengte van de Skoda Octavia-combi zorgt voor extra ruimte voor de bagage en de passagiers die je wilt meenemen. Dit omdat de achterkant van de auto verhoogd is en doorloopt tot en met de bumper. Vanaf de achterkant loopt de auto relatief recht naar beneden. Ideaal als je de Octavia-combi wilt gebruiken voor dagelijk gebruik en vakantie.

Door het vermogen van 68pk tot 150pk en de automatische of handgeschakelde versnellingsbak komt deze prima vooruit. De Skoda Octavia-combi maakt gebruik van een hatchback achterklep waardoor het in- en uitladen van bijvoorbeeld boodschappen erg gemakkelijk is.

Skoda Octavia-combi specificaties en kenmerken

Ben je opzoek naar een Skoda Octavia-combi? Dan is het handig om de Octavia-combi specificaties in te kunnen zien. De Skoda Octavia-combi komt met veel verschillende kenmerken. Zo kan je kiezen uit een vermogen van 68pk tot 150pk uit een benzine, diesel en hybride / benzine motor. De Skoda komt uitgevoerd met een automatische of handgeschakelde versnellingsbak met 5 en 6 versnellingen.

Bij het afwegen van de voor- en nadelen van een Skoda Octavia-combi kan je het beste kijken naar je dagelijks gebruik. Hoeveel mensen neem je dagelijks mee? Wat wil je met de auto transporteren? Het kan namelijk zo zijn dat je met een kleine auto ook uit de voeten kan en zo aanzienlijk op brandstof kan besparen. Heb je een slechte rug of ben je slecht ter been? Let dan ok, de Octavia-combi heeft geen hoge instap. Interesse in een Skoda Octavia Combi 2018, Skoda Octavia Combi 2019, Skoda Octavia Combi 2014 of Skoda Octavia Combi 2016?

Bekijk huidige aanbod Skoda Octavia-combi

Contact met Vaartland.nl
Kan ik je helpen?

Je kunt ons bereiken op ons telefoonnummer: 0182-343731

Bereikbaarheid

Veel gestelde vragen

Team Vaartland.nl